Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Veendam?

Voor al uw hulp in het huishouden in Veendam


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2587 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen


Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp in Veendam? Wilt u een jaar lang garantie, profiteren van ons grootste aanbod van huishoudelijke hulpen en geen gedoe? Dan bent u bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl aan het goede adres.

De vergoeding voor een hulp in Veendam

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor het in huis nemen van een huishoudelijke hulp. En dat snappen wij maar al te goed. Daarom werken al onze hulpen voor een vaste vergoeding van slechts € 13,50. Dit bedrag is inclusief vakantiegeld. Voor de bemiddeling betaalt u ons een eenmalig bemiddelingsbedrag.

Hoe werkt ikzoekhuishoudelijkehulp.nl in Veendam?

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om een huishoudelijke hulp te vinden die aan uw wensen en eisen voldoet. Wij doen er dan ook alles aan om u te helpen tijdens deze zoektocht, wij nemen u immers al het werk uit handen. Het enige wat u nog hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen.


  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp;
  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past;
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.


Ik wil graag een hulp uit Veendam, kan dat?

Jazeker, wij zoeken en selecteren altijd hulpen op basis van uw wensen en eisen. Daarnaast zoeken wij ook naar hulpen die bij u uit de buurt komen. Uit onze ervaring blijkt dat hier de beste werksituaties door ontstaan. Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen in en rondom Veendam.


Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp in Veendam