Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Vlissingen?

Voor al uw hulp in het huishouden in Vlissingen


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2873 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen


Komt u door tijdsgebrek of beperkingen niet meer toe aan het huishouden? Zoekt u een huishoudelijke hulp in Vlissingen? Een hulp van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl biedt u de oplossing.

Een hulp aanvragen in Vlissingen

Voor u als inwoner van Vlissingen is het niet moeilijk om een hulp aan te vragen. U dient u zelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen. Daarna gaan wij aan de hand van uw wensen en eisen op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp.

Indien wij een hulp in Vlissingen voor u hebben gevonden die aan uw wensen en eisen voldoet ontvangt u de gegevens van deze hulp. U kunt dan een kennismakingsgesprek plannen om te kijken of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp bij u in Vlissingen aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan ons aan, wij gaan dan gratis voor u op zoek naar een hulp die beter bij u past.

Kosten huishoudelijke hulp

Wij geven u graag duidelijkheid over het tarief van onze schoonmaaksters in Vlissingen. Het tarief van een schoonmaakster wordt als volgt berekend:

  • Uurtarief schoonmaakster: € 12,50 all-in

  • Het schoonmaakabonnement. U betaalt maandelijks € 8,99 voor ons abonnement. Met dit abonnement profiteert u van onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de gehele looptijd en vervangende schoonmaak indien dit nodig is.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

 

De voordelen in Vlissingen

Ook als inwoner van Vlissingen profiteert u van de verschillende voordelen van Ikzoekhuishoudelijkehulp:


Daarnaast gaan wij altijd voor u op zoek naar een hulp bij u uit de buurt. Zo weet u dus zeker dat uw hulp uit (de omgeving van) Vlissingen komt. Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen bij u in de buurt.

Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp in Vlissingen