Hulp bij het huishouden gezocht?

Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3124 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Het huishouden houdt nooit op. Deze tijdrovende klus komt steeds weer terug. Waarom energie stoppen in het huishouden? Geef het uit handen aan een betrouwbare hulp in huis. Waar je die vindt? Bij ikzoekhuishoudelijke hulp!

Hulp bij het huishouden gezocht?

Het vinden van een betrouwbare hulp in huis kan veel tijd en energie van je vragen. Dat is helemaal niet nodig. Laat ikzoekhuishoudelijkehulp.nl een hulp in huis voor je vinden en geniet ook van de volgende voordelen:

 • Recht op fonds bij schade door hulp;
 • Grootste aanbod hulpen van Nederland;
 • Snelle service; meestal binnen drie dagen een geschikte hulp;
 • Garantie op jouw hulp;
 • Een hulp in huis voor slechts € 14,50 per uur.

Hulp in huis gezocht

Wij zijn graag transparant over onze kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 • Een uurloon van slechts € 14,50;
 • Maandelijkse kosten voor het schoonmaakabonnement van € 14,95.

 • Fonds bij schade door hulp
 • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
 • Garantie zolang je abonnement loopt
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Eenvoudige online administratie

 Vind een hulp in huis

Ik zoek hulp bij het huishouden

Het vinden van een geschikte en betrouwbare hulp in huis kan een lastig proces zijn. Daarom nemen wij dit graag uit handen. Met onze hulp vind je snel een betrouwbare hulp bij jou uit de buurt. Volg onderstaande stappen en wij gaan voor je op zoek.

 1. Schrijf je in;
 2. Stel een persoonlijk schoonmaakplan op door het aangeven van jouw wensen en eisen;
 3. Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen gaan wij voor je op zoek naar een betrouwbare hulp in de huishouding;
 4. Je ontvangt meestal binnen drie dagen de gegevens van een hulp die aansluit bij jouw wensen en eisen;
 5. Je plant een kennismakingsgesprek in met jouw hulp in de huishouding. Dit gesprek is bedoeld om te kijken of er sprake is van een klik met de hulp. Is er een klik? Dan kan de hulp direct bij jou aan de slag. Is er geen klik? Laat het ons weten en wij gaan gratis voor je op zoek naar een hulp die beter bij jou past.

Wil je vandaag nog op zoek naar een betrouwbare hulp bij het huishouden en genieten van onze voordelen? 

Vind een betrouwbare hulp


Bij jou in de buurt!

We bemiddelen in heel Nederland. Op de onderstaande kaart staan de hulpen in jouw omgeving vermeld. Aan de hand van jouw aanvraag zoeken wij uit welke van deze hulpen aan jouw eisen voldoet. Deze hulpen benaderen wij.

 Vind een huishoudelijke hulp.

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!