Hulp bij het huishouden gezocht?

Ervaringen Waardering: 8,3

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2197 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Kunt u wel een hulp in het huishouden gebruiken? Wilt u van tevoren precies weten wat u hieraan kwijt bent? Stelt u specifieke eisen aan de hulp? Wij kunnen u helpen!

Wij vinden voor u de hulp die aan uw eisen voldoet. Voor de werkzaamheden van de hulp betaalt u slechts € 13,50 per uur (all-in).

Hoe werkt het?

  • Het enige wat u hoeft te doen, is ons inschrijfformulier invullen. Daarin kunt u precies aangeven welke eisen u stelt aan de hulp.
  • Aan de hand van uw eisen gaan wij op zoek naar een passende hulp bij u in de buurt. Dit lukt vaak al binnen 1 of 2 dagen.
  • Zodra we een kandidaat voor u hebben gevonden, brengen we u met de hulp in contact. U kunt dan een eerste afspraak maken om kennis te maken en te kijken of er een klik is. Is de klik er niet? Dan gaan wij gratis op zoek naar iemand die beter bij u past.

Schrijf u in, dien een aanvraag in en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte hulp in huis!

Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp.


Bij u in de buurt!

We bemiddelen in heel Nederland. Op de onderstaande kaart staan de hulpen in uw omgeving vermeld. Aan de hand van uw aanvraag zoeken wij uit welke van deze hulpen aan uw eisen voldoet. Deze hulpen benaderen wij.

Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp.