Ben je op zoek naar hulp in huis?

Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3244 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen


Ben je op zoek naar een hulp in huis? Dan ben je hier op de goede plek. Als je je op deze site inschrijft en jouw eisen doorgeeft, gaan wij op zoek naar iemand die aan jouw criteria voldoet. Je betaalt de hulp slechts € 15,- per uur. Na het ontvangen van de gegevens van een geschikte hulp betaal je ons een eenmalig bemiddelingsbedrag, vanaf €25,75.

Procedure

Het zoeken van hulp in de huishouding gaat via de volgende procedure:

  1. Vul ons inschrijfformulier in. Hier kun je ook de eisen die je aan de hulp stelt doorgeven.

  2. Als wij jouw inschrijving binnen hebben, gaan wij op zoek naar een geschikte hulp. Dit duurt gemiddeld 1 tot 2 dagen.

  3. Zodra we iemand hebben gevonden, brengen we jou met de hulp in contact. Je kunt zelf een afspraak maken om te kijken of het klikt. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan gaan wij gratis  op zoek naar een betere hulp.

Als je nog vragen hebt, kun je gerust contact met ons opnemen.

Schrijf je hier in voor een huishoudelijke hulp
Bij je in de buurt!

We bemiddelen in heel Nederland. Op de onderstaande kaart staan de hulpen in jouw omgeving vermeld. Aan de hand van jouw aanvraag zoeken wij uit welke van deze hulpen aan jouw eisen voldoet. Deze hulp benaderen wij.

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.