Kosten huishoudelijke hulp

De kosten van een huishoudelijke hulp bestaan uit twee delen: het uurloon van € 14,50 per uur en het schoonmaakabonnement van € 14,95 per maand. Je sluit een schoonmaakabonnement af voor minimaal één jaar. Daarna kun je het abonnement maandelijks opzeggen. Met het schoonmaakabonnement profiteer je direct van heel veel voordelen, zoals:

 • Voordelig uurloon
 • Legale huishoudelijke hulp
 • Altijd een schoon huis
 • Handig urenoverzicht
 • Wij houden niets in van de huishoudelijke hulp
 • Garantie zolang je abonnement loopt

Schoonmaakabonnement

Voor € 14,95 per maand hoef je nooit meer om te kijken naar je huishouden. Je hebt altijd een geschikte huishoudelijke hulp.

Het jaarabonnement bied je veel voordelen. Zo krijg je een voordelige huishoudelijke hulp voor € 14,50 per uur, fonds bij schade door hulp (max. €2.500,-), regelen wij een vervangende hulp als de hulp stopt en kun je gebruikmaken van een eigen account met overzichtelijke administratie. En je hebt natuurlijk altijd een schoon en fris huis!


 • Fonds bij schade door hulp
 • Een huishoudelijke hulp voor € 14,50 per uur
 • Garantie zolang je abonnement loopt
 • Vervangende huishoudelijke hulp als de hulp stopt
 • Eenvoudige online administratie

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor jou

De hulp
Het uurloon van € 14,50 is helemaal van de huishoudelijke hulp. Zo verdienen zij goed en eerlijk.


Je voordeel
Je betaalt per maand € 14,95 abonnementskosten. Hiervoor krijg je veel voordeel. Zo kun je gebruikmaken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende huishoudelijke hulp wanneer de hulp stopt en heb je altijd weer snel een voordelige huishoudelijke hulp in huis.


Garantie
Het jaarabonnement gaat pas in als wij een huishoudelijke hulp voor je hebben gevonden. Zodra jij de gegevens van huishoudelijke hulp van ons ontvangt, start je abonnement. Wanneer je geen klik hebt met de huishoudelijke hulp, zoeken wij gewoon verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen huishoudelijke hulp voor je vinden, betaal je ons niets.

Handig om te weten over je abonnement

Je betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder jouw toestemming geld van jouw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij jou de gegevens van je huishoudelijke hulp sturen, gaat het abonnement in. Vanaf dat moment betaal je maandelijks € 14,95.

Heb je een lopend abonnement en kunnen wij binnen een maand geen vervangende huishoudelijke hulp voor je vinden? Dan brengen wij die maand geen abonnementskosten in rekening. Let op! Zodra je van ons gegevens van een huishoudelijke hulp ontvangt, betaal je abonnementskosten. Ook als later blijkt dat jullie geen goede match zijn. Zolang jouw abonnement loopt, blijven wij onbeperkt zoeken naar een geschikte huishoudelijke hulp voor jou.

Je sluit het abonnement af voor een periode van een jaar. Na dit jaar kun jij je abonnement maandelijks opzeggen. Dit doe je in je persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekhuishoudelijkehulp.nl.

Met ons systeem heb je in één keer overzicht in de administratie rondom jouw huishoudelijke hulp. Hierbij moet je denken aan het aantal gewerkte uren van de huishoudelijke hulp en de facturen die je per periode krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor jouw eigen administratie, ook voor de belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. Je hebt met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

De grootste aanbieder van huishoudelijke hulpen in Nederland

Grootste aanbod

Wij hebben 322.043 huishoudelijke hulpen in heel Nederland.

Geen wachtlijsten

Ruim 87% heeft binnen 3 dagen een huishoudelijke hulp.

Garantie

Vervanging als jouw vaste hulp stopt met werken.

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.