Poetsvrouw

Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3250 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Een poetsvrouw neemt huishoudelijke taken van je over. Je bepaalt zelf welke taken ze uitvoert. Bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl heb je al binnen een paar dagen na jouw aanvraag een huishoudelijke hulp gevonden.

Poetsvrouw gezocht

Een poetsvrouw zoeken is eenvoudig en snel. Je maakt een account aan bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl. Vervolgens dien je een aanvraag in. Hier vertel je je wensen en eisen, zodat wij een poetsvrouw zoeken die bij jou past. Meestal hebben wij al binnen drie dagen een huishoudelijke hulp gevonden.

Direct een poetsvrouw zoeken

Poetsvrouw voor € 15,-

Een poetsvrouw kost € 15,- per uur. Bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl bestaan de kosten van een huishoudelijke hulp uit twee delen: het uurloon en het schoonmaakabonnement. 

Je sluit een schoonmaakabonnement af voor € 14,95 per maand. Met dit abonnement profiteer je van veel voordeel.

 • Fonds bij schade door hulp
 • Een hulp voor € 15,- op basis van jouw wensen
 • Garantie zolang je abonnement loopt
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Eenvoudige online administratie

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp (m/v) in huis

Net als 15.278 andere huishoudens

De voordelen

 • Jij hebt altijd een gemotiveerde hulp
 • Je beslist na 3 maanden of de hulp blijft of gaat
 • De eerste 3 maanden heb je een hulp voor €15 p/u
 • Vanaf dag 1 recht op het fonds bij schade door de hulp

Na 3 maanden een goede hulp gevonden?

 • Wij verlagen het abonnement naar €9,95 p/mnd
 • Jij betaalt jouw schoonmaaktopper €18 p/u
 • Jij hebt altijd een schoon en fris huis

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.