Op zoek naar een poetsvrouw ?

Wij helpen u graag bij het zoeken naar een poetsvrouw . Door onze grote database met hulpen is er bijna altijd wel een geschikte poetsvrouw te vinden bij u in de buurt.

Een poetsvrouw kan u vele huishoudelijke taken uit handen nemen. Tot de taken van een poetsvrouw horen bijvoorbeeld afstoffen, stofzuigen, strijken, ramen lappen en het doen van boodschappen. Een poetsvrouw is daarom erg handig als u zelf niet meer in staat bent om het huishouden te doen, als u geen tijd heeft of als u een hekel hebt aan bepaalde huishoudelijke taken.

Door u in te schrijven bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl kunt u makkelijk en snel een poetsvrouw aanvragen. Wanneer u een aanvraag indient gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte hulp. Pas wanneer wij u de gegevens van een poetsvrouw leveren dient u ons eenmalig het bemiddelingsbedrag te betalen, verder betaalt u de poetsvrouw slechts €12,50 per uur (all-in).

Ook een poetsvrouw vinden ? Schrijf u dan nu in en dien een aanvraag in. Wij gaan dan direct voor u op zoek!

Schrijf u hier in voor een poetsvrouw.

Actief in uw regio

Op de onderstaande kaart staan de poetsvrouwen in uw regio vermeldt. Aan de hand van uw aanvraag gaan wij uitzoeken welke van deze hulpen ook aan de eisen van uw aanvraag voldoen. Deze poetsvrouwen zullen dan door ons benaderd worden.

Schrijf u hier in voor een poetsvrouw.

Language English