Huishoudelijke hulp tarief

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor een huishoudelijke hulp. Wij begrijpen dat maar al te goed en houden de kosten laag voor u.

Uurtarief huishoudelijke hulp

Het tarief van een huishoudelijke hulp bestaat bij ons uit twee delen:

  1. Het uurtarief van de huishoudelijke hulp. U betaalt de hulp € 13,50 per uur all-in. Hier komen geen andere kosten meer bij. Dit bedrag betaalt u rechtstreeks aan de hulp.
  2. Een eenmalig bemiddelingsbedrag. Dit bedrag dekt de kosten die wij maken bij het zoeken naar een huishoudelijke hulp. De bemiddelingskosten zijn eenmalig en u betaalt ze aan ons. U krijgt een jaar garantie op deze kosten, dus als wij binnen een jaar op zoek moeten naar een nieuwe huishoudelijke hulp, betaalt u niet opnieuw bemiddelingskosten. 

Een huishoudelijke hulp via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl helpt u graag bij het zoeken naar een geschikte hulp. Het uurtarief voor een huishoudelijke hulp via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl is € 13,50 (all-in). Daarnaast betaalt u bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl een eenmalig bemiddelingsbedrag.

Wilt u precies weten wat de kosten in uw geval zouden zijn?

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Schrijf u hier in, dien een aanvraag in en wij gaan direct voor u op zoek!

Vergoeding voor huishoudelijke hulp?

In sommige gevallen kunt u een vergoeding krijgen voor het in dienst nemen van een huishoudelijke hulp. Wanneer u bijvoorbeeld door ouderdom of een handicap niet meer in staat bent om uw huishouden te doen, kunt u een WMO-voorziening aanvragen. Wanneer u recht hebt op een WMO-voorziening voor de huishoudelijke hulp kunt u vaak een Persoons Gebonden Budget (PGB) krijgen. Met dit budget kunt u huishoudelijke hulp inkopen.

Huishoudelijke hulp inschakelen