Tarief huishoudelijke hulp

De kosten van een huishoudelijke hulp bedraagt € 15,-. Je hebt bij ons recht op garantie op de huishoudelijke hulp en een fonds bij schade door hulp.

Wat is het uurloon van een huishoudelijke hulp?

Het uurloon van een huishoudelijke hulp is € 15,-. Het tarief van de huishoudelijke hulp betaal je rechtstreeks aan de hulp. Daarnaast betaal je ons een maandelijks bedrag van € 14,95 voor het schoonmaakabonnement.

De maandelijkse kosten voor het schoonmaakabonnement zijn€ 14,95. Voor dit bedrag profiteer je van schadevergoeding, vervangende schoonmaak, garantie gedurende de hele looptijd en vele andere voordelen.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 15,- op basis van jouw wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Vergoeding huishoudelijke hulp

Wanneer je onder andere door ouderdom of een handicap niet meer in staat bent om je huishouden te doen, kun je huishoudelijke hulp via de Wmo aanvragen. Wanneer je recht hebt op een Wmo-voorziening voor de huishoudelijke hulp, kun je een Persoons Gebonden Budget (PGB) krijgen. Met dit budget kun je het huishoudelijke hulp salaris betalen.

Nu inschrijven

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.