Huishoudelijke hulp tarief

U wilt een huishoudelijke hulp, maar niet tegen elke prijs. Dat begrijpen wij! Wij regelen een huishoudelijke hulp voor een uurtarief van slechts € 13,50 all-in.

Tarief huishoudelijke hulp

Het tarief van een huishoudelijke hulp bestaat bij ons uit twee delen:

  1. Het uurtarief van de huishoudelijke hulp van slechts € 13,50 per uur all-in. Hier komen geen andere kosten meer bij. Dit bedrag betaalt u rechtstreeks aan de hulp.
  2. Een eenmalig bemiddelingsbedrag. De bedrag brengen wij in rekening voor het vinden van een huishoudelijke hulp die past bij uw wensen. Bij dit bedrag zit een jaar garantie inbegrepen! Hierdoor bent u verzekerd van een goede hulp! 

Een huishoudelijke hulp

via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl helpt u graag bij het vinden van een geschikte hulp. Wilt u precies weten wat de eenmalige bemiddelingskosten in uw geval zouden zijn?

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Dien een aanvraag in en wij gaan direct voor u op zoek!

Huishoudelijke hulp vinden!

Vergoeding voor huishoudelijke hulp?

In sommige gevallen kunt u een vergoeding voor huishoudelijke hulp krijgen. Wanneer u bijvoorbeeld door ouderdom of een handicap niet meer in staat bent om uw huishouden te doen, kunt u een WMO-voorziening aanvragen. Wanneer u recht hebt op een WMO-voorziening voor de huishoudelijke hulp kunt u vaak een Persoons Gebonden Budget (PGB) krijgen. Met dit budget kunt u huishoudelijke hulp inkopen.

Huishoudelijke hulp inschakelen