Waarom?

Waarom kiezen voor ikzoekhuishoudelijkehulp.nl?

Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3171 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Omdat ikzoekhuishoudelijkehulp haar zorgverleners met zorg selecteert. Anders dan veel andere online huishoudelijke hulp sites selecteert ikzoekhuishoudelijkehulp haar hulpen op basis van jouw wensen. Zo heb je de garantie dat er niet een heel ander persoon bij jou in huis de taken uit komt voeren dan je had verwacht. En dat is wel zo prettig.


Verder hanteren wij een vaste vergoeding van € 14,50 per uur, waardoor je ervan verzekerd bent dat je nooit te veel betaalt en dat de vergoeding nooit hoger uitvalt dan je had berekend. Bovendien krijg je de mogelijkheid je huishoudelijke hulp eerst te leren kennen middels een kennismakingsgesprek. Mocht dan blijken dat de hulp toch niet aan je wensen voldoet, vraag je bij ons gratis een tweede hulp aan.

De werkwijze van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl bied je de volgende voordelen:

  • Er is vooraf bekend welke kwalificaties de huishoudelijke hulp heeft;

  • Je krijgt enkel hulpen toegewezen die aan jouw opgegeven wensen voldoen. Deze wensen kun je aangeven bij het invullen van het inschrijfformulier;

  • Je bent ervan verzekerd dat je nooit te veel betaalt voor je hulp;

  • Je krijgt altijd eerst een kennismakingsgesprek met de hulp, voordat je daadwerkelijk besluit deze al dan niet in dienst te nemen. Hierdoor heb je de gelegenheid te kijken of er een 'klik' is met de hulp. Is dit niet het geval, dan vraag je bij ons binnen vier weken gratis een tweede hulp aan.

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!