Witte huishoudelijke hulp

Lukt het u niet meer om het huis helemaal goed schoon te maken? Misschien heeft u tijdgebrek, laat uw gezondheid het niet meer toe of doet u simpelweg liever andere dingen dan schoonmaken. Wat de reden ook is, een witte werkster is voor u de oplossing voor een schoon en fris huis.

Witte werkster gevraagd

Een witte werkster aanvragen kost u nauwelijks moeite. In slechts vijf stappen heeft u meestal binnen mum van tijd al een match met een geschikte witte werkster.

  1. Schrijf u in via ons inschrijfformulier;
  2. Activeer de inschrijving, nu kunt u een aanvraag indienen;
  3. Aan de hand van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een passende witte werkster;
  4. Als wij een kandidaat hebben gevonden, ontvangt u zijn of haar gegevens;
  5. U plant een kennismakingsgesprek met de witte werkster. Als het klikt, kan hij of zij meteen bij u aan de slag. Als het niet klikt, zoeken wij kosteloos een nieuwe kandidaat.

Kosten witte werkster

De kosten van een witte werkster betaan uit twee delen:

  • Het uurloon van de witte werkster bedraagt € 13,50. Dit is een all-inclusive bedrag. Voor u komen er dus geen kosten meer bij. De witte werkster is zelf verantwoordelijk voor de belastingaangifte.
  • U betaalt ons eenmalig een bemiddelingsbedrag voor onze diensten. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal uren hulp in uw aanvraag. Op het bemiddelingsbedrag heeft u een jaar garantie. Als u binnen een jaar een nieuwe witte werkster zoekt, hoeft u dit bedrag dus niet nog eens te betalen.

Schrijf u hier in voor een witte huishoudelijke hulp.