Witte huishoudelijke hulp

Een witte werkster is dé oplossing als je zelf het huishouden niet wilt of kunt doen. Met een witte huishoudelijke hulp van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl ben je verzekerd van een werkster met een laag uurtarief en heb je garantie op onze service.

Huishoudelijke hulp wit

In slechts vijf stappen heb je een aanvraag gedaan en gaan wij voor je aan de slag.

  1. Schrijf je in via ons inschrijfformulier;
  2. Activeer de inschrijving, nu kun je een aanvraag indienen;
  3. Aan de hand van je aanvraag gaan wij direct op zoek naar een passende witte werkster;
  4. Als wij een hulp hebben gevonden, ontvang je zijn of haar gegevens;
  5. Je plant een kennismakingsgesprek met de witte werkster. Als het klikt, kan hij of zij meteen bij je aan de slag. Als het niet klikt, zoeken wij een nieuwe hulp.

Kosten witte huishoudelijke hulp

De kosten van een witte werkster bestaan uit twee delen:

  • Het uurloon van de witte werkster bedraagt € 14,50. De witte werkster is zelf verantwoordelijk voor de belastingaangifte.
  • Het schoonmaakabonnement van [ABONNEMENTSBEDRAG. Dit abonnement geeft jou recht op dekking bij schade, nieuwe hulp als jouw hulp stopt en eenvoudige online administratie.

Huishoudelijke hulp zwart vs wit

Een huishoudelijke hulp zwart laten werken is nooit een goed idee. Met een zwart werkende hulp heb je geen recht op dekking bij schade, moet je zelf alle administratie uitvoeren en zelf een vervangende hulp regelen. Laat daarom je hulp altijd wit werken. 

Schrijf je hier in voor een witte huishoudelijke hulp.

Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3122 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!