Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer

Mevrouw van der Pluijm
Laad meer ervaringen

Door uit Halfweg op 04-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

.

Door uit Dordrecht op 04-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede informatie Prima en net personeel

Door uit Oegstgeest op 04-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Door uit Herten op 03-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik vind het niet netjes dat je 32,75 moet betalen omdat je je aangemeld hebt. Ik heb verder nergens gebruik van gemaakt. Begrijp dat er kosten aan verbonden zijn maar dit vind ik echt niet terecht.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

We vinden het jammer dat u onze service op de manier heeft ervaren. Echter zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw buurt. Wij geven hierin dan de vrijheid aan onze hulpen om eigen verantwoordelijkheid te nemen over een geaccepteerde klus. En betreuren het indien de hulp niet verschijnt op afspraak. Wij berekenen bemiddelingskosten voor de zoektocht naar een kandidaat hiermee krijgt u een jaar garantie op uw aanvraag. Wij kunnen dan zonder extra kosten voor u opzoek gaan naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Almere op 03-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Heb nog niet een keer een schoonmaakhulp van jullie ontvangen. Het is nog niet eens tot een kennismakingsgesprek gekomen. :(

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Inmiddels zien we dat we meerdere kandidaten hebben voorgesteld echter is dit niet gaan leiden tot een samenwerking. We vinden het dan ook erg vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Inmiddels hebben wij een oplossing hiervoor geboden.

Door uit Pijnacker op 02-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede hulp.

Door uit Amsterdam op 01-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel

Door uit Boskoop op 30-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede samenwerking!

Door uit Leersum op 30-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tot nu ,goed. de hulp is pas twee keer geweest in totaal 4,5 uur, we zijn nog in de inwerk periode.

Door uit Twello op 29-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het werkt erg makkelijk. Je geeft jouw wensen aan en Ikzoekhuishoudelijkhulp regelt de rest, tot en met het contract.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!