Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Oisterwijk op 23-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik dacht in Oisterwijk zal het wel moeilijk worden om aan een huishoudelijke hulp te komen, maar ik kreeg meteen een reactie en meteen een hulp aangeboden waarmee het klikt!

Door uit Tilburg op 23-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie, verder nog te weinig ervaring

Door uit Leeuwarden op 23-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Jullie hebben snel iemand gevonden die goed lijkt te matchen. Hij moet zijn eerste werkdag nog starten, dus ik heb nog geen ervaring met zijn dienstverlening. Hoe alles geregeld is, is piekfijn in orde!

Door uit 's-Gravenhage op 23-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Meteen aanbod van hulp en na een klikgesprek hebben we nu sinds 3 weken een fantastische huishoudelijke hulp.

Door uit Geldrop op 23-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Vandaag is Julia bij ons begonnen, wij zijn tevreden.

Door uit Utrecht op 22-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Onze hulp heeft inclusief vandaag nu twee keer bij ons gewerkt. Zij doet haar uiterste best doch heeft wegens -naar ons oordeel - gebrek aan ervaring veel begeleiding nodig. Mijn vrouw is bereid om die begeleiding te verstrekken.

Door uit Soest op 22-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Verschillende bemiddelingen geprobeerd, maar geen succesvolle resultaten. Eerste keer dat we van deze service gebruik maken. Zelfde avond een match. Nu binnen een week positief kennismakingsgesprek en is het contract getekend.

Door uit Doetinchem op 22-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb nog niet zo veel ervaring met ïkzoekhuishoudelijkehulp"maar ik ben tot dus ver tevreden over hun dienstverlening Je hoeft de deur er niet vooruit en kan alles regelen vanachter je pc.

Door uit Papendrecht op 22-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

op donderdag een aanvraag gedaan en op vrijdag al een hulp super snel

Door uit Obbicht op 22-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ikzoekhuishoudelijke hulp helpt je goed een juiste hulp te vinden. De procedure is simpel. Goede service

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!