Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Rijswijk op 06-02-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vind wel dat u best wat meer informatie mag vragen aan de mensen die u opneemt in uw bestand. Het is absoluut legitiem om een ID/paspoort te mogen inzien, zodat u uw clientèle de volledige info kunt verstrekken.

Door uit Leek op 04-02-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima

Door uit IJmuiden op 03-02-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

heel goed

Door uit Waalwijk op 03-02-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nu mijn 2e hulp gekregen, de wisseling ging vloeiend en er wordt duidelijk wel gekeken naar bepaalde kenmerken met het aanbieden.

Door uit Elst op 01-02-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De communicatie is laagdrempelig en ze reageren snel. Wat ik niet prettig vind is dat je al start met betalen voordat er een daadwerkelijke match is. In ons geval duurde het een maand voordat er een geschikte kandidaat was. Verder weet ik op dit moment nog niet hoe de verdere dienstverlening is, vandaar dat ik het bedrijf nog niet kan aanbevelen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw review. Wij kunnen begrijpen dat u het raar vind een factuur te krijgen met de gegevens van de eerste kandidaat die wij aan u voorstellen. Echter zijn de abonnementskosten voor de zoektocht naar een hulp. Gezien wij werken met een schoonmaak abonnement bieden wij u ook de garantie voor u opzoek te blijven indien u geen klik heeft met de kandidaat.

Door uit Maastricht op 29-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Bijna voldoende)

Omschrijving site:

De opzet is goed, alleen weinig info over de hulp. Ik had graag een uitgebreiden profiel gehad, foto is een fijne eerste indruk. Stukje tekst over de persoon zelf. Dat geeft een betere indruk, tevens wat voor pauze moet een hulp krijgen? Ik kan dat nergens vinden op de site.

Door uit Roermond op 27-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle behandeling van de aanvraag.

Door uit Oostrum op 27-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb net al een beoordeling geven

Door uit Azewijn op 26-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

makkelijk en simpel

Door uit Emmeloord op 26-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Super snel hulp

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!