Huishoudelijke hulp gevraagd?

Hulp in de huishouding gezocht? Wij nemen de zoektocht naar een huishoudelijke hulp volledig van je over. Door het voordelige uurloon van € 13,50 en ons unieke schoonmaakabonnement geniet je zorgeloos van een schoon huis.

Gevraagd: Huishoudelijke Hulp

Schoonmaakster gezocht? Zoek niet verder. Je geniet bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl van unieke voordelen:

  • Garantie gedurende de gehele looptijd. Niet tevreden met de werkster? Wij gaan op zoek naar een nieuwe hulp;
  • Het grootste aanbod van Nederland. Ruim 245.284 hulpen staan bij ons ingeschreven, dus er is altijd wel iemand die bij je past;
  • Geen gedoe: wij zoeken een huishoudelijke hulp voor je en verzorgen de administratie, je ervaart het gemak, wij doen de rest!

Huishoudelijke hulp aanvragen

Huishoudster gevraagd? Een huishoudelijke hulp bij ons aanvragen is erg makkelijk. Je volgt hiervoor de onderstaande stappen:

  1. Vul ons inschrijfformulier in en geef aan welke wensen je hebt met betrekking tot de huishoudelijke hulp;
  2. Na ontvangst van jouw inschrijving gaan wij direct voor je op zoek naar een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Vaak vinden wij al een hulp binnen 3 dagen;
  3. Hebben wij een huishoudelijke hulp voor je gevonden? Dan brengen wij je in contact met de hulp. Je kunt een afspraak maken en kijken of er een klik is tussen jou en de hulp. Is er geen klik? Dan zoeken wij door tot we een hulp vinden die beter bij je past.

Nu profiteren van onze garantie, het grootste aanbod van Nederland en het gemak? Schrijf je dan nu in, dien een aanvraag in en wij gaan direct voor je op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp.

Schrijf je hier in voor een huishoudelijke hulp!


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!