Op zoek naar een hulp in huis?

Voor al je hulp in huis

WHlFv4MIFjc watch_video

Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3122 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen


Ben je op zoek naar een hulp in huis? Wil je een hulp die aan jouw wensen en eisen voldoet en wil je van te voren weten hoeveel je kwijt bent? Dan ben je bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar om op zoek te gaan naar een geschikte hulp, deze hulp zoeken wij aan de hand van de door je doorgegeven wensen en eisen, daarnaast werken al onze hulpen voor slechts € 14,50 per uur.

Een hulp aanvragen?

Het zoeken van een geschikte hulp kan soms best lastig zijn, maar het aanvragen van een hulp via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl niet. Het enige wat je hoeft te doen is namelijk het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Schrijf je in op Ikzoekeenhuishoudelijkehulp.nl;
  2. Activeer jouw inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van jouw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp;
  4. Je ontvangt de gegevens van een hulp die bij jou past;
  5. Je plant een kennismakingsgesprek met de hulp, in dit gesprek kijk je of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij jou aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan door, wij gaan dan op zoek naar een hulp die beter bij je past.

De voordelen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Wij bieden jouw vele voordelen. Zo geniet je met een hulp in huis natuurlijk al van een net en opgeruimd huis, maar je profiteert ook van:

Nu een hulp in huis aanvragen? Schrijf je dan in, wij gaan direct voor je op zoek!

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!