Op zoek naar een hulp in huis?

Voor al uw hulp in huis


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!


Bent u op zoek naar een hulp in huis? Wilt u een hulp die aan uw wensen en eisen voldoet en wilt u van te voren weten hoeveel u kwijt bent? Dan bent u bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om op zoek te gaan naar een geschikte hulp, deze hulp zoeken wij aan de hand van de door u doorgegeven wensen en eisen, daarnaast werken al onze hulpen voor slechts € 12,50 per uur (exclusief eenmalig bemiddelingsbedrag).

Een hulp aanvragen?

Het zoeken van een geschikte hulp kan soms best lastig zijn, maar het aanvragen van een hulp via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl niet. Het enige wat u hoeft te doen is namelijk het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in op Ikzoekeenhuishoudelijkehulp.nl;
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp;
  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past;
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan door, wij gaan dan op zoek naar een hulp die beter bij u past.

De voordelen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Wij bieden u vele voordelen. Zo geniet u met een hulp in huis natuurlijk al van een net en opgeruimd huis, maar u profiteert ook van:

Nu een hulp in huis aanvragen? Schrijf u dan in, wij gaan direct voor u op zoek!