Interieurverzorgster gezocht

Ervaringen Waardering: 8,3

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2301 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Zou het niet fijn zijn als u niet langer veel tijd kwijt bent aan het huishouden? Met een interieurverzorgster heeft u een heerlijk schoon huis én houdt u tijd over. Wij helpen u bij het vinden van een ervaren interieur verzorgster. 

Interieurverzorgster gevraagd

Een interieurverzorgster aanvragen is eenvoudig en snel. U hoeft zich alleen maar in te schrijven, wij doen al het zoekwerk voor u! Via onderstaand stappenplan heeft u meestal binnen drie werkdagen een match met een interieurverzorgster.

  1. Schrijf u in middels ons inschrijfformulier. Hier kunt u ook aangeven wat uw wensen en eisen zijn ten aanzien van de interieurverzorgster; 
  2. Na ontvangst van uw inschrijving gaan wij direct op zoek naar een interieurverzorgster of interieurverzorger passend bij de opgegeven criteria;
  3. U ontvangt de contactgegevens van de hulp die bij u past, zodat u een kennismakingsgesprek in kunt plannen;
  4. Bent u tevreden over de hulp die wij voor u hebben uitgezocht en wilt u graag een samenwerking aangaan? Dan kan de hulp direct aan de slag. Is er geen klik, neem dan contact met ons op, dan gaan wij kosteloos op zoek naar een interieurverzorgster die beter past.

Kosten interieurverzorgster

De prijs van een interieurverzorgster bestaat uit twee delen. U betaalt de hulp een uurtarief van € 13,50. Dit is een all-inclusive bedrag, dus er komen voor u geen terugkerende kosten meer bij het uurloon op. Naast het uurloon van de interieurverzorgster betaalt u ons eenmalig een bemiddelingsbedrag. Hiervoor krijgt u service zonder wachtlijsten, een jaar garantie en het grootste aanbod interieurverzorgsters van Nederland. Uiteraard zoeken wij een hulp die voldoet aan uw wensen en eisen.

Schrijf u hier in voor een interieurverzorgster.