Interieurverzorgster gezocht? Slechts € 14,50 p/u

Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3220 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Denk je eens in hoeveel tijd je overhoudt met een interieurverzorgster in huis. Klinkt dat niet heerlijk? Niet langer kostbare tijd kwijt aan het huishouden, maar gebruiken voor dingen die écht belangrijk voor je zijn. Wij helpen je snel aan een betrouwbare interieurverzorgster. 

Direct een interieurverzorgster vinden >

Wat doet een interieurverzorgster voor u?

Ben je op zoek naar een interieurverzorgster? Onze hulpen kunnen allerlei huishoudelijke taken van je overnemen. Je spreekt samen met de interieurverzorgster af wat zij voor je gaat doen. Dit kan niet alleen de schoonmaak van jouw huis zijn, maar ook tuinonderhoud of boodschappen doen! Onze hulpen zijn flexibel en betrouwbaar.

Interieurverzorgster gezocht! De voordelen

Wij helpen je graag aan meer tijd voor jezelf. Wij regelen niet alleen een betrouwbare interieurverzorgster, maar bij ons geniet je ook van de volgende voordelen:

  • Garantie op jouw interieurverzorgster;
  • Een voordelig uurtarief van € 14,50;
  • Geen wachtlijsten voor een interieurverzorgster;
  • Een interieurverzorgster bij jou uit de buurt afgestemd op jouw wensen.

Interieurverzorgster gevraagd? Onze gemakkelijke werkwijze

Een betrouwbare interieurverzorgster regel je eenvoudig en snel via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl. Schrijf je vandaag nog in en wij doen de rest.

  1. Schrijf je in;
  2. Activeer jouw account en geef aan wat jouw wensen en eisen voor een interieurverzorgster zijn;
  3. Wij gaan voor je op zoek naar een betrouwbare interieurverzorgster bij jou in de buurt;
  4. Je ontvangt de gegevens van de interieurverzorgster per mail;
  5. Plan een kennismakingsgesprek om te zien of er sprake is van een klik.

Is er een klik? Stel een contract op en de interieurverzorgster kan direct bij jou aan de slag. Is er geen sprake van een klik? Dan gaan wij voor je op zoek naar een interieurverzorgster die beter bij je past.

Kosten interieurverzorgster

De kosten voor een interieurverzorgster bestaan uit twee delen. Je betaalt de hulp een uurtarief van € 14,50. Daarnaast sluit je een schoonmaakabonnement af. Hiervoor kun je gebruikmaken van een fonds bij schade door de hulp, service zonder wachtlijsten, garantie en het grootste aanbod interieurverzorgsters van Nederland. Uiteraard zoeken wij een hulp die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Vind mijn interieurverzorgster

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.