Interieurverzorgster gezocht? Slechts € 12,50 p/u

Denkt u eens in hoeveel tijd u overhoudt met een interieurverzorgster in huis. Klinkt dat niet heerlijk? Niet langer kostbare tijd kwijt aan het huishouden, maar gebruiken voor dingen die écht belangrijk voor u zijn. Wij helpen u snel aan een betrouwbare interieurverzorgster. 

Direct een interieurverzorgster vinden >

Wat doet een interieurverzorgster voor u?

Bent u op zoek naar een interieurverzorgster? Onze hulpen kunnen allerlei huishoudelijke taken van u overnemen. U spreekt samen met de interieurverzorgster af wat zij voor u gaat doen. Dit kan niet alleen de schoonmaak van uw huis zijn, maar ook tuinonderhoud of boodschappen doen! Onze hulpen zijn flexibel en betrouwbaar.

Interieurverzorgster gezocht! De voordelen

Wij helpen u graag aan meer tijd voor uzelf. Wij regelen niet alleen een betrouwbare interieurverzorgster, maar bij ons geniet u ook van de volgende voordelen:

  • Garantie op uw interieurverzorgster;
  • Een voordelig uurtarief van € 12,50;
  • Geen wachtlijsten voor een interieurverzorgster;
  • Een interieurverzorgster bij u uit de buurt afgestemd op uw wensen;
  • U betaalt pas als wij een interieurverzorgster voor u hebben gevonden.

Interieurverzorgster gevraagd? Onze gemakkelijke werkwijze

Een betrouwbare interieurverzorgster regelt u eenvoudig en snel via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl. Schrijf u vandaag nog in en wij doen de rest.

  1. Schrijf u gratis in;
  2. Activeer uw account en geef aan wat uw wensen en eisen voor een interieurverzorgster zijn;
  3. Wij gaan voor u op zoek naar een betrouwbare interieurverzorgster bij u in de buurt;
  4. U ontvangt de gegevens van de interieurverzorgster per mail;
  5. Plan een kennismakingsgesprek om te zien of er sprake is van een klik.

Is er een klik? Stel een contract op en de interieurverzorgster kan direct bij u aan de slag. Is er geen sprake van een klik? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een interieurverzorgster die beter bij u past.

Kosten interieurverzorgster

De kosten voor een interieurverzorgster bestaan uit twee delen. U betaalt de hulp een uurtarief van € 12,50 . Daarnaast sluit u een schoonmaakabonnement af met eenmalige bemiddelingskosten van € 29,95. Hiervoor krijgt u vergoeding bij schade, service zonder wachtlijsten, garantie en het grootste aanbod interieurverzorgsters van Nederland. Uiteraard zoeken wij een hulp die voldoet aan uw wensen en eisen.

Vind mijn interieurverzorgster