Interieurverzorgster gezocht? Slechts € 12,50 p/u

Denkt u eens in hoeveel tijd u overhoudt met een interieurverzorgster in huis. Klinkt dat niet heerlijk? Niet langer kostbare tijd kwijt aan het huishouden, maar gebruiken voor dingen die écht belangrijk voor u zijn. Wij helpen u snel aan een betrouwbare interieurverzorgster. 

Direct een interieurverzorgster vinden >

Wat doet een interieurverzorgster voor u?

Bent u op zoek naar een interieurverzorgster? Onze hulpen kunnen allerlei huishoudelijke taken van u overnemen. U spreekt samen met de interieurverzorgster af wat zij voor u gaat doen. Dit kan niet alleen de schoonmaak van uw huis zijn, maar ook tuinonderhoud of boodschappen doen! Onze hulpen zijn flexibel en betrouwbaar.

Interieurverzorgster gezocht! De voordelen

Wij helpen u graag aan meer tijd voor uzelf. Wij regelen niet alleen een betrouwbare interieurverzorgster, maar bij ons geniet u ook van de volgende voordelen:

  • Garantie op uw interieurverzorgster;
  • Een voordelig uurtarief van € 12,50 p/u ;
  • Geen wachtlijsten voor een interieurverzorgster;
  • Een interieurverzorgster bij u uit de buurt afgestemd op uw wensen;
  • U betaalt pas als wij een interieurverzorgster voor u hebben gevonden.

Interieurverzorgster gevraagd? Onze gemakkelijke werkwijze

Een betrouwbare interieurverzorgster regelt u eenvoudig en snel via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl. Schrijf u vandaag nog in en wij doen de rest.

  1. Schrijf u gratis in;
  2. Activeer uw account en geef aan wat uw wensen en eisen voor een interieurverzorgster zijn;
  3. Wij gaan voor u op zoek naar een betrouwbare interieurverzorgster bij u in de buurt;
  4. U ontvangt de gegevens van de interieurverzorgster per mail;
  5. Plan een kennismakingsgesprek om te zien of er sprake is van een klik.

Is er een klik? Stel een contract op en de interieurverzorgster kan direct bij u aan de slag. Is er geen sprake van een klik? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een interieurverzorgster die beter bij u past.

Kosten interieurverzorgster

De kosten voor een interieurverzorgster bestaan uit twee delen. U betaalt de hulp een uurtarief van € 12,50 . Daarnaast sluit u een schoonmaakabonnement af. Hiervoor krijgt u vergoeding bij schade en diefstal, service zonder wachtlijsten, garantie en het grootste aanbod interieurverzorgsters van Nederland. Uiteraard zoeken wij een hulp die voldoet aan uw wensen en eisen.

Vind mijn interieurverzorgster