Poetshulp in De Falom gezocht? Slechts € 15,- p/u

Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3247 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Ben je op zoek naar een poetshulp in De Falom? Wij helpen je graag! Een poetshulp neemt jouw huishoudelijke taken over, waardoor je kunt genieten van meer vrije tijd en een moeiteloos fris huis. Met het grootste aanbod van NL vindt Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl snel een betrouwbare huishoudelijke hulp op basis van jouw wensen en eisen.

Direct een poetshulp zoeken

Taken poetshulp

Een poetshulp uit De Falom neemt allerlei huishoudelijke taken van je over. Je spreekt samen met de poetshulp af wat voor werk hij of zij gaat verrichten. Dit kan uiteenlopen van het huis schoonmaken, de tuin onderhouden, boodschappen doen en nog veel meer. De hulp denkt altijd met je mee en voert het werk deskundig uit.

De voordelen van een poetshulp in De Falom

 • Snelle service;
 • Een groot bestand met hulpen;
 • Garantie op een poetshulp;
 • Het loon van de poetshulp is € 15,- per uur;
 • Pas betalen bij resultaat;
 • Een poetshulp bij jou uit de buurt;
 • Geen wachtlijsten.

Prijs poetshulp De Falom

De poetshulp heeft een uurloon van € 15,- per uur. Dit betaal je rechtstreeks aan de hulp en is ook helemaal van hem of haar: hij of zij draagt niks aan ons af. Dat is wel zo eerlijk!

Je sluit bij ons een schoonmaakabonnement af voor € 14,95 per maand. Dit abonnement garandeert je van een fonds bij schade door de hulp, vervangende hulp indien nodig en garantie gedurende de hele looptijd van jouw abonnement. Met ons schoonmaakabonnement ben je goedkoper uit en geniet je gegarandeerd van uitstekende service!

Hoe werkt het aanvragen van een poetshulp?

Onze werkwijze is gemakkelijk en snel:

 1. Schrijf je in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
 2. Activeer jouw inschrijving en dien een aanvraag in;
 3. Na ontvangst van jouw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte poetshulp in De Falom;
 4. Je ontvangt de gegevens van een poetshulp die bij jou past;
 5. Je dient een kennismakingsgesprek te plannen met de poetshulp. In dit gesprek kijk je of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij jou aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan gratis op zoek naar een andere hulp die beter bij jou past.

Op ikzoekhuishoudelijkhulp.nl heb je zo een goede poetshulp gevonden. Meer dan 87% van de aanvragers heeft binnen 3 dagen een match!

Schrijf je hier in voor een poetshulp.

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp (m/v) in huis

Net als 15.340 andere huishoudens

De voordelen

 • Jij hebt altijd een gemotiveerde hulp
 • Je beslist na 3 maanden of de hulp blijft of gaat
 • De eerste 3 maanden heb je een hulp voor €15 p/u
 • Vanaf dag 1 recht op het fonds bij schade door de hulp

Na 3 maanden een goede hulp gevonden?

 • Wij verlagen het abonnement naar €9,95 p/mnd
 • Jij betaalt jouw schoonmaaktopper €18 p/u
 • Jij hebt altijd een schoon en fris huis

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.