Thuishulp gezocht? Alles over onze thuishulpen

Heeft u geen tijd, motivatie of mogelijkheid meer om schoon te maken? Dan is een thuishulp iets voor u. Een thuishulp voor schoonmaak neemt u veel werk uit handen en bezorgt u altijd een schoon en fris huis. Vind snel een betrouwbare en flexibele thuishulp op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Thuishulp gezocht? Direct inschrijven >

Taken thuishulp

Een thuishulp kan u allerlei huishoudelijke taken uit handen nemen. U spreekt samen met de hulp af welke taken zij voor u uitvoert. Dit is gebaseerd op uw wensen en eisen: of u nu op zoek bent naar iemand die de dagelijkse schoonmaaktaken overneemt, een washulp of een boodschappenhulp, onze thuishulpen zijn flexibel. Dit is vooral handig als u merkt dat u tijd tekort komt of als bepaalde fysieke taken moeilijk gaan.

Thuishulp zoeken via Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Een thuishulp aanvragen is heel eenvoudig, daar hoeft u nauwelijks moeite voor te doen. Door de volgende stappen te volgen heeft u binnen drie werkdagen een match met een geschikte thuishulp.

 1. U schrijft zich in op onze website;
 2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
 3. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zoeken wij direct een thuishulp die voldoet aan uw wensen;
 4. U ontvangt de gegevens van de kandidaat;
 5. U plant een kennismakingsgesprek in met de thuishulp om te ontdekken of er een klik tussen jullie is. Als er een klik is, kan de thuishulp direct bij u aan de slag. Als er geen klik is, zoeken wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor u.

Kosten thuishulp

De thuishulp krijgt een uurloon van € 12,50. Dit betaalt u rechtstreeks aan de hulp: zij draagt daarvan niets aan ons af. Zij doet zelf haar belastingaangifte. U kunt de administratie gemakkelijk in ons systeem bijhouden. Daarnaast betaalt u € 8,99 per maand voor een schoonmaakabonnement met eenmalige bemiddelingskosten van € 29,95. Met dit abonnement profiteert u van veel voordeel.

 • Vergoeding bij schade
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie zolang uw abonnement loopt
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Eenvoudige online administratie
 • 3 maanden gratis

Schrijf u vandaag nog in voor een thuishulp >