Thuishulp gezocht

Heeft u geen tijd, motivatie of mogelijkheid meer om schoon te maken? Dan is een thuishulp iets voor u. Een thuishulp voor schoonmaak neemt u veel werk uit handen en bezorgt u altijd een schoon en fris huis.

Thuishulp aanvragen

Een thuishulp aanvragen is heel eenvoudig, daar hoeft u nauwelijks moeite voor te doen. Door de volgende stappen te volgen heeft u binnen drie werkdagen een match met een geschikte thuishulp.

  1. U schrijft zich in op onze website;
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zoeken wij direct een thuishulp die voldoet aan uw wensen;
  4. U ontvangt de gegevens van de kandidaat;
  5. U plant een kennismakingsgesprek in met de thuishulp om te ontdekken of er een klik tussen jullie is. Als er een klik is, kan de thuishulp direct bij u aan de slag. Als er geen klik is, zoeken wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor u.

Kosten thuishulp

De thuishulp kosten bestaan uit twee delen: kosten voor het schoonmaakabonnement en het uurloon van de thuishulp. Het uurloon bedraagt € 12,50. Dit is een clusive bedrag, er komen dus geen extra kosten voor u meer bij. U betaalt het uurloon per week of per maand direct aan de thuishulp. Hij of zij is vervolgens verantwoordelijk voor de aangifte bij de Belastingdienst.

Thuishulp gezocht? Schrijf u vandaag nog in!