Thuishulp aanvragen?

Heb je geen tijd, motivatie of mogelijkheid meer om schoon te maken? Dan is een thuishulp iets voor jou. Een thuishulp voor schoonmaak neemt je veel werk uit handen en bezorgt je altijd een schoon en fris huis. Vind snel een betrouwbare en flexibele thuishulp op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Thuishulp gezocht? Direct inschrijven >

Thuishulp schoonmaak

Een thuishulp kan je allerlei huishoudelijke taken uit handen nemen. Je spreekt samen met de hulp af welke taken zij voor je uitvoert. Dit is gebaseerd op jouw wensen en eisen: of je nu op zoek bent naar iemand die de dagelijkse schoonmaaktaken overneemt, een washulp of een boodschappenhulp, onze thuishulpen zijn flexibel. Dit is vooral handig als je merkt dat je tijd tekort komt of als bepaalde fysieke taken moeilijk gaan.

Thuishulp aanvragen

Een thuishulp aanvragen is heel eenvoudig, daar hoeft je nauwelijks moeite voor te doen. Door de volgende stappen te volgen heb je binnen drie werkdagen een match met een geschikte thuishulp.

  1. Je schrijft je in op onze website;
  2. Activeer je inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen, zoeken wij direct een thuishulp die voldoet aan je wensen;
  4. Je ontvangt de gegevens van de hulp;
  5. Je plant een kennismakingsgesprek in met de thuishulp om te ontdekken of er een klik tussen jullie is. Als er een klik is, kan de thuishulp direct bij jou aan de slag. Als er geen klik is, zoeken wij een nieuwe hulp voor jou.

Kosten thuishulp

De thuishulp krijgt een uurloon van € 14,50. Dit betaal je rechtstreeks aan de hulp: zij draagt daarvan niets aan ons af. Zij doet zelf haar belastingaangifte. Je kunt de administratie gemakkelijk in ons systeem bijhouden. Daarnaast betaal je € 14,95 per maand voor een schoonmaakabonnement. Met dit abonnement profiteer je van veel voordeel.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Schrijf je vandaag nog in voor een thuishulp >

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!