Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer

Mevrouw van der Pluijm
Laad meer ervaringen

Door uit Sint Jansteen op 19-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb onmiddellijk en duidelijk reactie gekregen, wat ik op dat moment nodig had.

Door uit Huizen op 19-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

contacten zijn prettig, reacties snel, kandidate is goed.

Door uit Eindhoven op 16-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De aanmelding is niet soepel verlopen en de gegevens van de eerste hulp heb ik pas na zelf mailen gekregen. De aanmelding is door Wij Eindhoven gedaan maar ook hun email adres is steeds gebruikt terwijl er al een ander was doorgegeven.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat de aanvraag niet geheel soepel is verlopen. Gelukkig hebben we u inmiddels een geschikte kandidaat voor u gevonden die voor u aan de slag gaat.

Door uit Zevenaar op 12-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na aanmelding kregen we snel een naam. De dame koos voor meer uren. Nr 2 bedacht zich te laat dat ze eigenlijk al te druk was met eigen familie enzo. nr 3 is vandaag aan de slag gegaan.Eerste indruk is positief, maar de tijd zal leren hoe het verder gaat. Wil wel kwijt dat het bureau snel reageerde op ons verzoek.

Door uit Almere op 05-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben tevreden met de dienst

Door uit Middelburg op 05-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed contact

Door uit Klimmen op 05-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

na bijna drie maanden eindelijk een kandidaat gevonden die bereikbaar was. dit was de 5 de kandidaat.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat het enige tijd heeft geduurd, voordat we een geschikte kandidaat voor u hebben gevonden. Gelukkig is er inmiddels een succesvolle match ontstaan.

Door uit Hierden op 05-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

het is het eerste contact, we gaan het ervaren

Door uit Vlaardingen op 04-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede begeleiding

Door uit Alkmaar op 03-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Is pas de eerste keer dat ik gebruik van U maak

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Language English