Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Veenendaal op 23-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De website doet wat het belooft. Het brengt je in contact met een huishoudelijke hulp. Dat doet het door een telefoonnummer te geven, verder niet. Verder moet je het zelf helemaal regelen. Dat is op zich niet erg, maar als je meer verwacht kan het wel een beetje tegenvallen. Ik zou bijvoorbeeld graag iets meer invloed willen hebben op wie er wordt voorgedragen (bijvoorbeeld een kort keuzelijstje, of beoordelingen door anderen). En adviezen over hoe je kennismaakt met elkaar en welke afspraken je dan maakt. Maar goed, misschien verwacht ik dan te veel...

Door uit Apeldoorn op 23-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

afspraken worden goed nagekomen

Door uit Papendrecht op 23-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Greta voldoet excellent

Door uit Ridderkerk op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De kandidaten die me zijn aangedragen kwamen of niet opdagen of waren niet gemotiveerd om trouw op de afgesproken tijd te komen werken. De informatie die me werd gegeven door deze website, klopte nooit met de hulp die daadwerkelijk langs kwam. Alleen de laatste hulp was echt een fijne hulp, en zij is helaas gestopt vanwege vethuizing naar Brabant.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij bieden u een jaar garantie waarin wij zonder extra kosten verder kunnen zoeken.

Door uit Apeldoorn op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

1e keer dat ik gebruik maak van uw organisatie.

Door uit Zwolle op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben heel tevreden met ikzoekhuishoudelijkehulp.nl Ze hadden supersnel een kandidaat schoonmaker voor me gevonden en hielden het proces goed in de gaten. Ook de maandelijkse overzichtsfactuur is duidelijk en handig. Als je hulp zoekt zou ik het hier proberen!

Door uit Heerenveen op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Alles is goed geregeld bij ik zoek een huishoudelijke hulp, de site is goed en overzichtelijk word snel en goed geholpen!

Door uit Uden op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Huishoudelijke hulp voldoet aan onze wensen

Door uit Zoetermeer op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Gisteren de eerste hulp gehad. Naar tevredenheid

Door uit Sneek op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snel een 1e kandidaat gevonden, toen dat niets werd, ook snel een 2e gevonden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!