Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Evers-Palmrn

Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom
Laad meer ervaringen

Door uit Zutphen op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Mijn aanvraag gaf binnen enkele dagen het nummer van een hulp. Na een kennismakingsgesprek werkt zij sindsdien bij mij tot volle tevredenheid van beide kanten.

Door uit Enschede op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De huishuidelijke hulp gaat professioneel te werk.

Door uit Honselersdijk op 01-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben heel blij met mijn hulp . ben dik tevreden . Ze is een lieve zorgzame en heel goed haar errk gedaan . Bn helemaal blij met mijn hulp

Door uit Rotterdam op 01-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Als je maar aangeeft dat je een hulp zoekt, wordt je al meteen gematcht. Ik had nog wat vragen over verzekeringen etc. Ik kreeg continue automatische antwoorden tot aan antwoorden over VOG..ik had daar geen vraag over. Daarna nog 3 herinneringen om te betalen en daarnaast elke maand een factuur van een mevrouw die ik nooit heb ontmoet. Ondanks mijn vele berichten hierover, blijft dit doorgaan. Ik heb juridische hulp ingeschakeld omdat hier iets niet klopt...

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

U heeft uzelf bij ons ingeschreven en een zoekopdracht ingediend. Alvorens van het indienen van de zoekopdracht hebben wij u op de hoogte gebracht van onze voorwaarden en kosten. Hiermee bent u akkoord gegaan. Naar aanleiding van uw zoekopdracht zijn wij opzoek gegaan naar een hulp en u een hulp voorgesteld. Voor deze zoektocht brengen wij eenmalig bemiddelingskosten in rekening. U krijgt hiervoor een jaar garantie terug. In dit jaar kunnen wij zonder extra kosten voor u verder zoeken naar een hulp. Daar u de eenmalige kosten nog niet tijdig had voldaan, ontvangt u een herinnering.

Door uit Zundert op 01-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

.mijn eerste inschrijving heeft niemand op gereageerd ,bij de tweede herziening wel , maar dat wilde ik eigenlijk niet ,ik wilde gewoon 1keer per maand hulp . En wilde mijn persoonlijke reden nog niet meedelen ,maar ben toch tevreden met de hulp.

Door uit Hendrik-Ido-Ambacht op 30-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

de begeleiding was goed en onze zoek naar een goede kracht was raak bij de vierde gegadigde.de administratieve afhandeling is ook goed

Door uit Blitterswijck op 30-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed systeem om hulp te zoeken

Door uit Tilburg op 29-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed en snel geregeld

Door uit Eindhoven op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De huishoudelijke hulp,die ik via uw mail heb gekregen,is een vrouw,die verstand heeft van het huishouden,in brede zin.Ze komt altijd en spreekt ook altijd af als ze op een ander tijdstip moet komen.Ik ben heel tevreden over haar.

Door uit Capelle aan den IJssel op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na een eerste mislukte afspraak met Greg kreeg ik binnen 48 uur een nieuwe hulp. Caty is nu 2 x geweest en komt de gemaakt afspraken na. Natuurlijk moet je even aan elkaar en de werkwijze wennen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!