Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Heerlen op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed gedaan en gegaan. Een prima hulp door uw bemiddeling.

Door uit Rosmalen op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Pluspunten zijn snelheid bij het vinden van een nieuwe hulp, facturen zijn op tijd, vriendelijk in de service. Te verbeteren valt er ook wel wat: er lijkt niet echt coördinatie te zijn waardoor soms van twee medewerkers reactie komt langs elkaar heen gaat. De afdracht en kosten voor de hulpverleners zijn best hoog, terwijl ik als hulpvrager ook al bemiddelingskosten per jaar betaal, dat lijkt soms wat dubbelop.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Heel erg bedankt voor u feedback. Wij zullen hier intern naar kijken

Door uit Zwanenburg op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Jullie blijven zoeken naar een geschikte kandidaat

Door uit Almere op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben erg tevreden als je om hulp komt vragen heb je binnen zeer korte al een bericht.en wordt het snel afgehandeld.

Door uit Oosterbeek op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na enige tijd zorgvuldig zoeken,zeer goede huishoudelijke hulp gekregen. Zij voldoet aan alle eisen en is een zeer vriendelijke persoon.

Door uit Heemstede op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service- na eerst twee mindere ervaringen wat niet aan de dienst lag maar aan de hulpen( een reageerde veel te traag en de ander belde laatste moment af)

Door uit Enschede op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

We zijn zeer blij met onze hulp zij werkt zeer zelfstandig en is een prettig persoon om bij je thuis te hebben.

Door uit Winsum op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ben zeer tevreden, Professionele organisatie ,

Door uit Steenwijk op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Blij met hulp nr 3, dit is een perfecte match voor beide partijen. De eerste 2 matches waren erg teleurstellend. De eerste belde al voor de kennismaking af en de 2e had na 2x ineens haar droombaan gevonden en poetste ook niet goed. Het scheelt een hoop wervingswerk maar het nadeel is dat je het hebt te doen met de 1e die reageert. Ik had liever kunnen kiezen uit meerdere profielen. Dat is ook wel zo eerlijk voor andere sollicitanten die misschien net 1 uurtje later kijken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat er een goede hulp aan de slag is bij u. Wij laten uw aanvraag altijd een paar uur uit staan, dus deze wordt niet standaard toegewezen aan de eerste hulp die reageert. Wij wachten de reacties van de hulpen af en stellen daarvan de beste hulp voor.

Door uit Dordrecht op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben tevreden over de gang van zaken omdat ik bij jullie nog dezelfde dag een hulp had. De hulp bevalt mij heel goed.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!