Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Huijbergen op 09-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vroeg om een rustige en zorgvuldige hulp, die heb ik gekregen . Ze is heel fijn en integer. Het hele verloop van aanvraag is voor mij heel correct geweest.

Door uit 't Harde op 09-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb een fantastische hulp gekregen. Werkelijk een topvrouw. Ze is snel accuraat en heeft oog voor detail. Ik ben zeer tevreden.

Door uit Almere op 09-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb alleen maar geïnformeerd, en heb ook na 1 dag het weer opgezegd. Ik wilde er dus geen gebruik meer van maken. Bij alles krijgt men bedenktijd. Maar bij jullie moet ik er direct voor betalen?????? Na 1 dag en ik maak geen gebruik van jullie diensten. Bizar!!!!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Uiteraard is er een bedenktijd op de aanvraag die u heeft ingediend. Echter vervalt de bedenktijd nadat wij gegevens hebben geleverd van een hulp en gaat uw garantie in. Wij staan in voor een snelle service en gaan gelijk voor u opzoek naar een kandidaat. De voorwaarden kunt u dan ook lezen op onze site. Indien er geen klik is of er iets onverhoopt aan de hand met de hulp zoeken wij zonder extra kosten een nieuwe kandidaat voor u. U kunt dan ook aanvullende eisen stellen aan uw aanvraag. Wij doen dan ook zoveel mogelijk ons best om u te kunnen voorzien. De factuur die bij uw aanvraag hoort is dan ook terecht en dient u te betalen. Nadat uw garantie is ingegaan dient u de factuur te voldoen. Uiteraard blijft het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Mocht u zich bedenken dan horen we het graag!

Door uit Breda op 06-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik verzorg de administratie voor mijn tante. Het vinden van een goede hulp is heel goed verlopen en mijn tante is nog steeds heel tevreden over de hulp. Ik doe niet meer dan de factuur uitprinten en aan beide geven.

Door uit Rolde op 06-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wilma was een goede kracht. Fijn voor haar, maar jammer voor ons heeft ze nu een betere baan met meer perspectief. Overigens zoeken we per begin januari a.s, een goede vervangende kracht

Door uit Zoeterwoude op 05-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Al geruime tijd ben ik op zoek naar een goede huishoudelijke hulp. Het lukt gewoon niet om een goede te vinden blijkbaar... De vorige was gestopt, de laatste stuurt een nota met ál mijn gegevens maar zij heeft NIET bij mij gewerkt!!! Waardeloos!!! Daarbij snap ik niet dat het bedrijf niet telefonisch te bereiken is... Alles via de mail...

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend dat wij nog geen geschikte hulp hebben gevonden voor u. Ik zie echter dat wij u voor het laatst op 15 november een hulp hebben voorgesteld. Wij hebben vanuit uw kant nog geen afwijzing ontvangen. Indien een hulp niet bij u start, kunt u de hulp afwijzen in het account en hebben wij ook de mogelijkheid voor u verder te zoeken. Wanneer u een factuur van een hulp ontvangt welke incorrect is, kunt u de factuur afkeuren in het account. Verder zijn wij wel degelijk telefonisch bereikbaar. De contactgegevens vindt u op de website.

Door uit Amsterdam op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De huishoudelijke hulpen die worden voorgesteld sluiten niet aan bij de wensen die ik heb opgegeven. Ook zijn ze kwalitatief niet goed. De service van het bedrijf is niet goed. Ook na een belletje over dat ik nu echt een goede match wil, levert geen goed resultaat op.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij vinden het jammer dat u onze service niet goed ervaart. Echter doen wij ons best een goede hulp aan u voor te kunnen stellen. U kunt dan ook aanvullende eisen/ wensen opgeven. Wij proberen hier dan ook zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Door uit Tuk op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Schoonmakers die geen idee hebben waar ze mee bezig zijn, onzorgvuldig omgaan met nieuwe spullen. Wil je een goede schoonmaker, zoek dan een professioneel bedrijf met service en garantie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp niet zorgvuldig is omgegaan met uw spullen! Wij betreuren dit uiteraard. In dit soort situaties is het mogelijk een nieuwe hulp aan te vragen via ons en het contract te stoppen met de hulp. Wij doen zoveel mogelijk ons best om u naar tevredenheid te kunnen helpen.

Door uit Hoensbroek op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb 2 aanbiedingen gehad via jullie. Aanbieding 1 voldeed totaal niet aan mijn verwachting. Er was geen rekening gehouden met onze wensen, maar 2 uur poetsen in de avond??? Aanbieding 2 kon mij van geen referenties voorzien terwijl ze nog andere adressen heeft. Zonder referenties willen wij niemand in huis. Ik had meer van jullie instantie verwacht op dit gebied. De bemiddelingskosten zijn dan ook overvraagd.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wat jammer dat de kandidaten niet voldeden aan uw eisen en wensen. Wij doen zoveel mogelijk ons best om u te voorzien van een hulp die past. Wij leveren niet standaard referenties van een hulp. Dit heeft er ook mee te maken dat wij veel nieuwe hulpen hebben. Wij geven de bemiddelingskosten aan op onze site. Hier wordt ook uitgelegd dat we de kosten in rekening brengen op het moment dat wij de eerste match maken. Op dat moment gaat ook uw garantie in. Mocht u zich bedenken zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u.

Door uit Goes op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik kreeg heel snel 1 naam via deze site en heb haar ook aangenomen. Ze werkt nu een jaar met tevredenheid van beide kanten bij ons.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!