Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Evers-Palmrn

Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom
Laad meer ervaringen

Door uit Sittard op 27-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

We konden in onze eigen kring geen huishoudelijke ondersteuning krijgen. Via vrienden op deze website gewezen. 3 jaar geleden onze eerste hulp leren kennen. Klikte goed, maar helaas ging zij wat anders doen. Onze tweede hulp ook weer via deze website gevonden. Ook fijn dat we bij de tweede hulp niet het volledige bedrag hoefde te betalen (ook al was het niet binnen het jaar). Geen zorgen rondom facturen, die krijgen we maandelijks via de mail binnen.

Door uit Geleen op 27-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

wij hebben in Jolanda een hele fijne hulp gevonden ze is vriendelijk, en een deel van ons gezin geworden . Ze helpt me enorm met alle voorkomende huishoudelijke taken. Heel tevreden.

Door uit Hengelo op 26-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Dit is een bedrijf wat goed is voor hun zelf maar niet voor de klanten het is alleen maar kassa. Gaan niet informeren hoe en wat je kan het aangeven en dan willen ze iemand sturen waar je het dan niet mee eens bent maar je mag wel betalen dit ruikt ergens naar.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wat jammer dat u er zo over denkt. Wij doen zoveel mogelijk ons best om u snel te kunnen voorzien van een goede hulp die bij u aan de slag kan gaan. Indien u geen jlik heeft met een kandidaat zoeken wij graag een nieuwe hulp binnen uw garantieperiode.

Door uit Apeldoorn op 26-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en adequaat gereageerd op onze aanvraag. Een geweldige huishoudelijke hulp die we nu wekelijks met open armen ontvangen.

Door uit Nieuwerkerk aan den IJssel op 26-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goedendag, Antwoord staat vooral op Nee, ligt niet aan het bedrijf, maar vooral op de kandidaten die reageren. Kandidaten geven aan graag te komen werken na eerste ontmoeting en daarna reageren ze niet meer, of proberen ze of het ook zwart kan. [4x gebeurd] Ervaring is voor ons dus erg moeizaam om elke keer maar weer de kennismaking gesprekken te starten en na gemaakte afspraken de teleurstelling van "no show" [communicatie is stil en wordt niet meer gereageerd] Kost dus veel tijd.

Door uit Willemstad op 26-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De eerste dag na m’n aanmelding kreeg ik al een aanbieding van een jonge vrouw voor huishoudelijke hulp. Ze is nu twee keer geweest en is geweldig. Lieve meid, kan goed poetsen en werkt snel. Dank U wel, ik ben er heel blij mee. Olga

Door uit Oss op 26-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij zochten iemand uit onze woonplaats. S. Is een enorme goede kracht en neemt heel wat werk uit handen.

Door uit Almelo op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel en duidelijk

Door uit Raalte op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Tot 4x toe 'top'kandidaat aangeleverd. 4 ongeschikte kandidaten. 1ste: Man i.p.v. vrouw 2de: moet 40 km (enkele reis)rijden voor 2 uur werk 3de: weet van niets 4de: en geen ervaring en fysiek niet in staat Sturen gegevens door om "iets gedaan " te hebben, zodat zij een factuur kunnen sturen. Na aangeven verder geen bemiddeling te willen komt er desondanks een factuur voor bemiddelingskosten. Anders dan in hun voorwaarden staat vermeld.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij berekenen kosten voor de zoektocht. De factuur krijgt u meegeleverd met de gegevens van de eerste kandidaat. Op dat moment gaat ook uw garantie in. Binnen uw garantietermijn kunnen wij onbeperkt voor u opzoek blijven naar een kandidaat. Dat is immers de dienst en garantie die wij leveren met de eenmalige bemiddelingskosten. Wij sturen nooit zomaar gegevens door en doen hier eerst een voor selectie voor.

Door uit Utrecht op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Nooit iets gehoord, nooit iets gezien! Wel een factuur ontvangen. Heeeel vreemd!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

U heeft een aanvraag via onze website ingediend. Hiermee heeft u ons een zoekopdracht gegeven. Wij nemen dan uw aanvraag voor u in behandeling en gaan voor u opzoek. Wij hebben u dan ook gegevens geleverd van een potentiële kandidaat. Op dat moment gaat uw garantie in en krijgt u de bemiddelingsfactuur. Uiteraard zoeken wij graag verder binnen de garantieperiode.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!