Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Raalte op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Tot 4x toe 'top'kandidaat aangeleverd. 4 ongeschikte kandidaten. 1ste: Man i.p.v. vrouw 2de: moet 40 km (enkele reis)rijden voor 2 uur werk 3de: weet van niets 4de: en geen ervaring en fysiek niet in staat Sturen gegevens door om "iets gedaan " te hebben, zodat zij een factuur kunnen sturen. Na aangeven verder geen bemiddeling te willen komt er desondanks een factuur voor bemiddelingskosten. Anders dan in hun voorwaarden staat vermeld.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij berekenen kosten voor de zoektocht. De factuur krijgt u meegeleverd met de gegevens van de eerste kandidaat. Op dat moment gaat ook uw garantie in. Binnen uw garantietermijn kunnen wij onbeperkt voor u opzoek blijven naar een kandidaat. Dat is immers de dienst en garantie die wij leveren met de eenmalige bemiddelingskosten. Wij sturen nooit zomaar gegevens door en doen hier eerst een voor selectie voor.

Door uit Utrecht op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Nooit iets gehoord, nooit iets gezien! Wel een factuur ontvangen. Heeeel vreemd!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

U heeft een aanvraag via onze website ingediend. Hiermee heeft u ons een zoekopdracht gegeven. Wij nemen dan uw aanvraag voor u in behandeling en gaan voor u opzoek. Wij hebben u dan ook gegevens geleverd van een potentiële kandidaat. Op dat moment gaat uw garantie in en krijgt u de bemiddelingsfactuur. Uiteraard zoeken wij graag verder binnen de garantieperiode.

Door uit Mijdrecht op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wij hebben 2 keer geprobeert HHHulp te krijgen met nul resultaat

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de hulpen in uw buurt. De beschikbaarheid van onze hulpen kunnen dan ook snel veranderen. Wij hebben ons best voor u gedaan. Uiteraard zouden we het later nogmaals kunnen proberen.

Door uit Berkel en Rodenrijs op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Was snel geregeld. Bij de 2e was het bingo.

Door uit Heerhugowaard op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Door een gebroken enkel van onze vaste hulp zochten we een tijdelijke oplossing. Via "ik zoek huishoudelijke hulp" hadden we binnen 2 weken weer iemand om ons te helpen het huis op roede te houden.

Door uit Arnhem op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

een prima ervaring. kan het iedereen aanbevelen

Door uit Tilburg op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik kreeg n hulp die goed was opgeleid. Het werk wordt snel en goed gedaan. Ook zorgt het bedrijf dat de hulp naar behoren betaald krijgt.

Door uit Hegelsom op 23-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

's Avonds aanvraag gedaan en 's ochtends al een melding met een aanbeveling. Geweldige hulp!

Door uit Enschede op 23-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

excellent

Door uit Best op 23-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijne werkwijze en een goede poets dicht uit de buurt!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!