Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Hengelo op 30-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Moet nog wel het een en ander bij sturen. Maar wat ze doet doet ze goed.

Door uit Boxmeer op 27-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een hulp uit de buurt gevonden via deze website

Door uit Schijndel op 27-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb helaas dezelfde ervaring als vele anderen (en had me al ingeschreven voor dit te zien...). Er is mij driemaal een 'kandidaat' aangeboden, maar geen van de personen bleek in staat bij ons te komen schoonmaken, vanwege medische redenen, omdat ze geen vervoer hadden om bij ons te komen of omdat er simpelweg niet op onze contactpogingen werd gereageerd. Wel wordt er een rekening gestuurd en betaling verwacht, ondanks een eerdere toezegging dat ik pas hoef te betalen als er een geschikte kandidaat is aangeleverd. Meerdere malen geprobeerd om via email en telefoon tot een oplossing te komen, maar deze organisatie is niet uit op tevreden klanten, slechts op het inschrijfgeld voor het leveren van niks. Er zal wel weer een mooi antwoord op dit bericht verschijnen, maar daarmee schiet deze 'klant' niks op. Mijn advies: niet aan beginnen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Heel op 25-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wat ben ik verrast door de service en snelheid om aan een huishoudelijke hulp te komen. Mijn gezin en ik hopen op een blijvende en prettige samenwerking. Uiteraard vooral met Theo, die bij ons werkt.

Door uit Beek op 24-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

In eerste instantie een mismatch maar deze werd onmiddellijk opgepakt en nu heb ik een topper!

Door uit Oss op 20-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na 1 dag al iemand gevonden die ook al bij ons is geweest.

Door uit Uithoorn op 15-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vlot geholpen en een prima hulp!

Door uit Austerlitz op 10-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Geen mogelijkheid om fatsoenlijk te communiceren. Kreeg aanmaningen via de mail die ik niet kon inzien en daarna was meteen een incassobureau ingeschakeld. Maar ik heb nog steeds geen huishoudelijke hulp!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Naar aanleiding van uw aanvraag hebben wij op korte termijn een hulp aan u voorgesteld. U heeft vervolgens aangegeven nog geheel geen gebruik te willen maken van onze dienstverlening, ondanks dat u zelf een zoekopdracht bij ons had ingediend. Wij gaan dan altijd gelijk voor u opzoek. Bij het voorstellen van de eerste hulp ontstaat de bemiddelingsfactuur. Dat u vervolgens zelf uw opdracht wenst uit te stellen, betekend uiteraard niet dat u de factuur niet betaald dient te worden. Deze heeft via e-mail ontvangen en was ten alle tijden zichtbaar in uw account. Daar de betaling uitbleef, hebben wij u 3 herinneringen toegezonden en 1 aanmaning en daarna is inderdaad de factuur doorgezet naar incasso, daar er ondanks de vele herinneringen alsnog niet tijdig is betaald. Wij hebben vervolgens wel een tweede hulp voorgesteld, daar u wel weer wenste opzoek te gaan naar een hulp. Aan deze hulp bent u ook nog steeds gekoppeld.

Door uit Ridderkerk op 09-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Al hee snel een voorstel voor een hulp die na een prettig gesprek ook gelijk gestart is. Nog te kort om echt ketamine te zeggen maar de start is veelbelovend. Mijn gemailde vraag werd snel beantwoord door de organisatie. De sites vond ik eerlijk gezegd niet zo betrouwbaar overkomen maar gelukkig bleek dat wel het geval.

Door uit Meerssen op 18-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Fijn en spontane kennis making echter tot 2 x toe op het laatste ogenblik afgezegd (1 minuut) van tevoren en nu het contract verbroken omdat het toch te veel werd. Geen enkele keer komen poetsen wel 2x op haar gewacht.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Het spijt ons te lezen dat de aangeboden kandidaten geen verantwoordelijk hebben genomen en niet zijn komen odpagen. De kandidaten hebben ons aangegeven beschikbaar te zijn. Wij gaan hier dan ook vanuit. Indien dit achteraf niet het geval is betreurend wij dit ook. Echter is de feedback knop niet bedoelt om klachten door te geven over de hulpen inhoudelijk. Wij zullen ons best blijven doen een nieuwe kandidaat aan u voor te stellen. 

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!