Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Prinsenbeek op 01-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

ik vind het geen goede hulpen die je krijg ik heb er 3 gehad en ze voldeelde echt niet

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp u niet bevielen. We doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Indien het niet lukt zoeken wij onbeperkt verder binnen uw garantie. We vinden het jammer dat u ons 1 ster heeft gegeven vanwege de kwaliteit van onze hulpen.

Door uit Huizen op 27-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede en snel een hulp in de huishouding tegen een redelijke prijs

Door uit Valkenswaard op 26-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik ben niet tevreden met de manier waarop uw organisatie werkt

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij hadden graag hier de reden van willen weten. Mocht u een toelichting hebben op uw review horen we het graag. Wij willen graag onze dienst en service verbeteren.

Door uit Soest op 23-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Aanmelden is makkelijk, maar duurt lang voordat een kandidaat is gevonden (6weken) en is ook geen ideale kandidaat. Communicatie over het vinden van kandidaat gaat moeizaam

Door uit Hoorn op 22-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel geholpen en een goede hulp gekregen.

Door uit Oldenzaal op 21-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tot nu toe heb ik er een goed gevoel bij.

Door uit Nijkerk op 20-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Online snel geregeld en binnen 24 uur een huishoudelijke hulp die zich ook net had aangemeld. Prettige persoon die enthousiast en vriendelijk is en het werk serieus neemt. Nu al heel blij met haar.

Door uit 's-Gravenhage op 15-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De mailtjes vind ik lastig met telkens dat de hulp stop gezet wordt. Ik weet niet hoe dat precies op de website werkt of dit dit automatisch gaat?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Indien een hulp bij u stopt, ontvangt u hiervan uiteraard een bevestiging. Deze ontvangt u automatisch maar is uiteraard wel van belang om u hiervan op de hoogte te brengen.

Door uit Amsterdam op 14-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel geregeld, duidelijk in de afspraken, geeft goed gevoel.

Door uit Haarlem op 14-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Twee keer kreeg ik een match de eerste reageerde veel te laat en de tweede helemaal niet. Mail en Whatsapp bericht gestuurd.Uiteindelijk gebeld ook geen reactie. Wel bemiddelingskosten betaald maar geen hulp. Kan de kosten die ik heb betaald niet retour krijgen. SCHANDALIG!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. U heeft bij ons een garantie. In de garantie periode kunnen wij weer voor u opzoek gaan naar een hulp zonder extra kosten.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!