Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom
Laad meer ervaringen

Door uit Meerssen op 18-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Fijn en spontane kennis making echter tot 2 x toe op het laatste ogenblik afgezegd (1 minuut) van tevoren en nu het contract verbroken omdat het toch te veel werd. Geen enkele keer komen poetsen wel 2x op haar gewacht.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Het spijt ons te lezen dat de aangeboden kandidaten geen verantwoordelijk hebben genomen en niet zijn komen odpagen. De kandidaten hebben ons aangegeven beschikbaar te zijn. Wij gaan hier dan ook vanuit. Indien dit achteraf niet het geval is betreurend wij dit ook. Echter is de feedback knop niet bedoelt om klachten door te geven over de hulpen inhoudelijk. Wij horen graag van u of wij uw feedback mogen verwijderen? Wij zullen ons best blijven doen een nieuwe kandidaat aan u voor te stellen.

Door uit 's-Gravenhage op 17-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Nieuwe huishoudelijke hulp gesproken, prettig gesprek, zeer welwillend iemand!

Door uit Hendrik-Ido-Ambacht op 13-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Kandidaten reageren niet of zeggen op het laatste moment af. Nu vier maanden bezig om een hulp te krijgen, maar tot nu toe geen enkel succes. Alleen een aanmaning voor geleverde diensten. Geleverde diensten? Geen diensten geleverd! Advies: Niet aan beginnen!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Zoals u ook heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Wij brengen kosten in rekening voor de zoektocht naar een kandidaat die past bij uw wensen en eisen. Wij hebben u meerdere mails gestuurd hierover. Wij vinden het erg jammer dat u aangeeft dat er geen diensten zijn geleverd terwijl wij al die tijd wel voor u hebben gezocht naar een kandidaat. En u niet inhoudelijke bent ingegaan op onze service. Wij hopen u uiteraard alsnog te kunnen voorzien. Bedankt voor uw review.

Door uit Hoorn op 11-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een kandidaat gevonden. Omdat de eerste kandidaat niet acceptabel was gevraagd om opnieuw te zoeken. Dat leverde binnen enkele dagen een uitstekende kandidaat op.

Door uit Ede op 11-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ze is betrouwbaar en doet haar werk goed. Via een schrift geef ik de to-do lijst aan en bespreken dit. We hebben samen een klik en ook gezellige gesprekjes als we samen iets drinken. Ook als ik niet thuis ben gaat alles naar wens.

Door uit Huijbergen op 09-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vroeg om een rustige en zorgvuldige hulp, die heb ik gekregen . Ze is heel fijn en integer. Het hele verloop van aanvraag is voor mij heel correct geweest.

Door uit 't Harde op 09-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb een fantastische hulp gekregen. Werkelijk een topvrouw. Ze is snel accuraat en heeft oog voor detail. Ik ben zeer tevreden.

Door uit Almere op 09-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb alleen maar geïnformeerd, en heb ook na 1 dag het weer opgezegd. Ik wilde er dus geen gebruik meer van maken. Bij alles krijgt men bedenktijd. Maar bij jullie moet ik er direct voor betalen?????? Na 1 dag en ik maak geen gebruik van jullie diensten. Bizar!!!!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Uiteraard is er een bedenktijd op de aanvraag die u heeft ingediend. Echter vervalt de bedenktijd nadat wij gegevens hebben geleverd van een hulp en gaat uw garantie in. Wij staan in voor een snelle service en gaan gelijk voor u opzoek naar een kandidaat. De voorwaarden kunt u dan ook lezen op onze site. Indien er geen klik is of er iets onverhoopt aan de hand met de hulp zoeken wij zonder extra kosten een nieuwe kandidaat voor u. U kunt dan ook aanvullende eisen stellen aan uw aanvraag. Wij doen dan ook zoveel mogelijk ons best om u te kunnen voorzien. De factuur die bij uw aanvraag hoort is dan ook terecht en dient u te betalen. Nadat uw garantie is ingegaan dient u de factuur te voldoen. Uiteraard blijft het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Mocht u zich bedenken dan horen we het graag!

Door uit Breda op 06-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik, J.G. (Jopie)Metzlar, verzorg de administratie voor mijn tante. Het vinden van een goede hulp is heel goed verlopen en mijn tante is nog steeds heel tevreden over Jeannette Hielckert. Ik doe niet meer dan de factuur uitprinten en aan beide geven.

Door uit Rolde op 06-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wilma was een goede kracht. Fijn voor haar, maar jammer voor ons heeft ze nu een betere baan met meer perspectief. Overigens zoeken we per begin januari a.s, een goede vervangende kracht

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!