Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Hoofddorp op 14-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen 2 werkdagen kreeg ik al bericht dat er een geschikte hulp voor mij gevonden was. Ik heb meteen contact opgenomen en een paar dagen later hadden we een heel goed gesprek en is hij meteen aan de slag gegaan. Hij is binnen 1 week 3 keer geweest om het huis geindig schoon te maken. Vanaf nu komt hij om de week. Wat een ontzettend fijne hulp, hij gaat gewoon zijn gang en heeft veel kennis van het schoonmaken. We zijn ontzettend blij met onze geweldige hulp!!

Door uit Zwolle op 10-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Als was snel geregeld

Door uit IJsselstein op 09-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vandaag voor het eerst de huishoudelijke hulp geweest. Ik weet niet of ik ihkv de privacy haar naam mag noemen, dus hou het even neutraal. Maar hartstikke netjes achtergelaten en ben erg blij met haar. Dus een aanrader👍👍👍

Door uit Deventer op 08-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Dienstverlening kan beter door aan het begin van het traject even telefonisch contact te hebben ivm wensen etc. Totaal drie kandidaten gekregen. De eerste twee niet gezien. Tweede kwam twee keer toe de afspraak niet na. De eerste voldeed Vooraf al niet aan de eisen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij leveren een online dienst en de meeste communicatie verloopt via de mail. Echter is het ook mogelijk ons telefonisch te bereiken. Wij doen ons best een goede hulp voor te stellen aan u. Onze hulpen geven dan ook zelf aan beschikbaar te zijn.

Door uit 's-Hertogenbosch op 08-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb nog nooit zo’n waardeloze organisatie meegemaakt. Na 3 maanden mailen dat iemand nooit begonnen is met werken ontvang ik nog steeds urenbriefjes. Ik mail bijna wekelijks terug maar er verandert niks.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig te lezen dat u een negatieve ervaring heeft over onze dienst. Echter is het zo dat als er een contract open staat met de hulp de hulp moet aangeven of de hulp bij u aan het werk is. Zolang er een contract open staat. Daarnaast had u zelf de hulp moeten afwijzen via uw account dit gaat niet via de mail.

Door uit Doetinchem op 07-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een geschikte huishoudelijke hulp gevonden. En die kon ook gelijk aan de slag na een kennismakingsgesprek.

Door uit Heerenveen op 05-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles prima geregeld.

Door uit Leidschendam op 04-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ghaitrie is netjes en beleefd en heeft vandaag gewerkt tot mijn tevredenheid.Dit was de eerste dag. Wij hopen dat het zo blijft.

Door uit Heerenveen op 04-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle match, duidelijke communicatie en informatie.

Door uit Oosterhout op 01-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Degene die op de advertentie had gereageerd had zich voorgedaan als haar moeder. Ze had aangegeven Nederlands te beheersen en veel ervaring te hebben. De moeder die eigenlijk wilde komen poetsen had nog nooit buitenshuis gewerkt, dus nul ervaring, en spreekt nauwelijks Nederlands. Tijdens het gesprek met mij hebben ze hun excuses hiervoor aangeboden en ik heb het met de moeder geprobeerd. Het gaat redelijk, maar ze heeft erg veel aanwijzingen nodig, ik kan haar niet zelfstandig laten werken. Het lijkt mij dat ikzoekhuishoudelijkehulp.nl de kandidaten absoluut niet screent.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Spijtig dat u dit nu pas via deze weg bij ons kenbaar maakt, daar de hulp al sinds vorig jaar oktober bij u werkzaam is en wij niet eerder hierover zijn geïnformeerd. Wij kunnen hier dan ook niet naar handelen en hier op in spelen. Indien u niet tevreden bent met de hulp, heeft u de mogelijkheid via ons een nieuwe hulp aan te vragen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!