Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Zaandijk op 19-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed gewerkt Aardige vrouw en hartelijk

Door uit Nijmegen op 18-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Via deze dienst hadden wij binnen 1 dag een kandidaat. De matching gaat dus erg snel. Ik vraag me wel af wat na matching de meerwaarde is van deze dienst ten opzichte van zelf zoeken. Je betaalt namelijk wel een jaar lang voor de matching. Ondertussen staat in de voorwaarden dat na matching er geen verantwoordelijkheid is over de kwaliteit van de poets of het wel of niet verschijnen ervan. Juist daar zou ik de meerwaarde van inzien en graag voor betalen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. U betaald onder andere voor onze dienst, omdat wij het zoeken uit handen nemen. Daarnaast regelen wij uw administratie, zoals de gewerkte uren van de hulp en opstellen van facturen. Ook is de hulp via ons verzekerd, waardoor u een vergoeding kunt krijgen bij schade tijdens de werkzaamheden van de hulp.

Door uit Hollandscheveld op 13-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel alles geregeld. Fijne hulp.

Door uit Almere op 11-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heldere informatie en snelle reactie

Door uit Beugen op 11-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een dag eerste hulp aangeboden. Contact en gesprek gehad. Een uur voor de eerste afspraak meldde ze zich af vanwege duizeligheid. In combinatie met twijfels tijdens intake gesprek voor ons een reden om niet met haar door te gaan. Organisatie zoekt meteen een nieuwe. Ben benieuwd hoe lang het duurt.

Door uit Denekamp op 08-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik ben erg ontevreden over de geboden hulpen en dit bemiddelingsbureau en dat is nog een understatement. Normaal gesproken plaats ik nooit reviews, maar de hulpen via deze organisatie hebben ons alleen maar ellende bezorgd en dat wil ik toch graag kenbaar maken. Blijkbaar worden de hulpen niet gescreend middels bijvoorbeeld een VOG, waardoor het mogelijk is dat er een hulp met een uitgebreid justitieel verleden bij ons aan de slag is gegaan met alle gevolgen van dien. Het resultaat daarvan is een nasleep van anderhalf jaar tot we elkaar uiteindelijk bij de rechter voor het laatst hebben getroffen. De andere hulp kwam opeens niet opdagen en bleek ook 'vast' te zitten. Voor ons nooit weer een hulp via dit bemiddelingsbureau. Het heeft ons alleen maar narigheid bezorgd!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Erg spijtig te lezen dat u niet tevreden bent over de geboden hulpen. Wij zijn een bemiddelingsbureau en geen werkgever, derhalve kan een hulp ook geen VOG voor ons aanvragen. Daarnaast zijn deze ook maar tijdelijk geldig. U als werkgever bent geheel vrij om een VOG te vragen voor een hulp bij u aan de slag gaat.

Door uit 's-Gravenhage op 06-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel een hulp toegewezen gekregen. Ben erg tevreden over de hulp, werkt goed en is heel vriendelijk.

Door uit Sprang-Capelle op 03-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel hulp gevonden...binnen 3 dagen

Door uit Huizen op 31-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

na een goed en heel prettig gesprek, meldde ze zich via een aapje af zonder een reden. Ze heeft wel ons huis goed kunnen bekijken van binnen. Ik had er echt een kater van. Daarom heb ik nog niet gevraagd om een nieuw voorstel; ik ben erg teleurgesteld.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat u onze dienst als slecht heeft ervaren. Uiteraard doen wij ons best een goede kandidaat aan u voor te stellen die ook daadwerkelijk bij uw wensen past.

Door uit Veldhoven op 29-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De poetshulp was snel geregeld en goed betaalbaar.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!