Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Warnsveld op 01-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

nog geen ervaring. Vandaag kennis gemakt met Marion.

Door uit Raalte op 25-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede en heldere info en snelle reactie.

Door uit Ede op 24-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima, snel en al jaren goede service

Door uit Apeldoorn op 23-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Een dag na mijn inschrijving werd er al een hulp aan ons voorgesteld. Na een prettig verlopen kennismakingsbezoek met de hulp is zij sinds 3 weken bij ons aan het werk. Wij zijn erg blij met deze hulp. In de administratieve ondersteuning kan er nog wel het een en ander verbeterd worden, de eerste factuur is bijvoorbeeld onjuist.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. De facturen die wij sturen van de gewerkte uren, zijn gebaseerd op hetgeen wat de hulp invult in zijn of haar account. Helaas kan dit een keer fout gaan. U, als opdrachtgever, dient de facturen te controleren en heeft de mogelijkheid in het account de factuur af te keuren. U geeft aan wat er fout is en dit bericht wordt naar de hulp toegezonden. Hij of zij krijgt de mogelijkheid de uren aan te passen en opnieuw in te zenden.

Door uit Arnhem op 21-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Aanbod in Arnhem valt vies tegen. Ben diep bedroefd. Ik heb nog geen keuze kunnen maken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig te lezen dat u niet tevreden bent. Naar aanleiding van uw aanvraag hebben wij binnen 1 dag een hulp voorgesteld. Wij stellen 1 hulp tegelijkertijd voor. U heeft de match met de voorgestelde kandidaat stopgezet en ook niet aangegeven dat er verder gezocht moest worden. Wij betreuren dan ook dat u op basis hiervan beoordeeld dat het aanbod 'vies' tegen valt.

Door uit 's-Gravenhage op 19-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle service

Door uit Kessel op 19-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wat een bedrijf betalen voor iets dat niet eens gebeurt lachwekkend dit en dan een arrogante vrouw krijgen aan de telefoon 🖕🏿

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over. U geeft aan dat u kosten dient te betalen voor een dienst wat niet is geleverd. Echter heeft u bij ons een zoekopdracht ingediend en op basis hiervan zijn wij voor u opzoek gegaan naar een hulp en een hulp aan u voorgesteld. Voor deze zoektocht dient u uiteraard kosten te voldoen. Spijtig genoeg heeft u deze kosten niet voldaan, ondanks drie herinneringen en een aanmaning. U heeft het zover laten komen dat wij een incassobureau hebben moeten inschakelen. Bij hen kunt u een verweer indienen, indien u het niet eens bent met de kosten.

Door uit Losser op 18-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Administratie ed alles in orde. Eerste kandidaat had niet aangeboden mogen worden. Is ernstig probleemmens en zal dat blijven. Ik constateer dat beroepshalve.

Door uit Eijsden op 18-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Helaas slechte ervaring met deze website. Twee voorstellen van kandidaten gehad, die allebei na initieel we gereageerd te hebben, niet op kwamen dagen of niks meer van zich lieten horen. Dat schept uiteraard geen vertrouwen en maakt dat ik mijn huissleutel niet zo maar weggeef. Het bureau doet niks meer dan contactgegevens verstrekken bij helaas in ieder geval in Zuid Limburg, regio Maastricht kandidaten, die hun woord niet na komen. Zeer teleurstellend.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend dat de hulpen niet naar tevredenheid waren. Echter kunt u ten alle tijde aanvullende eisen en wensten stellen aan uw aanvraag zodat wij hier vervolgens rekening mee kunnen houden. Onze hulpen geven dan ook zelf aan beschikbaar te zijn voor de aanvraag. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Uiteraard bent u niet verplicht om zomaar uw sleutel af te geven. Ons advies is dan ook om altijd eerst een vertrouwensband op te bouwen met de hulp. Wij vinden het erg spijtig dat u niet naar tevredenheid bent geholpen en hebben uw aanvraag gesloten.

Door uit Amsterdam op 18-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle bemiddeling en bij 1e contact met een kandidaat meteen een klik.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!