Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom
Laad meer ervaringen

Door uit Zoeterwoude op 05-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Al geruime tijd ben ik op zoek naar een goede huishoudelijke hulp. Het lukt gewoon niet om een goede te vinden blijkbaar... De vorige was gestopt, de laatste stuurt een nota met ál mijn gegevens maar zij heeft NIET bij mij gewerkt!!! Waardeloos!!! Daarbij snap ik niet dat het bedrijf niet telefonisch te bereiken is... Alles via de mail...

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend dat wij nog geen geschikte hulp hebben gevonden voor u. Ik zie echter dat wij u voor het laatst op 15 november een hulp hebben voorgesteld. Wij hebben vanuit uw kant nog geen afwijzing ontvangen. Indien een hulp niet bij u start, kunt u de hulp afwijzen in het account en hebben wij ook de mogelijkheid voor u verder te zoeken. Wanneer u een factuur van een hulp ontvangt welke incorrect is, kunt u de factuur afkeuren in het account. Verder zijn wij wel degelijk telefonisch bereikbaar. De contactgegevens vindt u op de website.

Door uit Amsterdam op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De huishoudelijke hulpen die worden voorgesteld sluiten niet aan bij de wensen die ik heb opgegeven. Ook zijn ze kwalitatief niet goed. De service van het bedrijf is niet goed. Ook na een belletje over dat ik nu echt een goede match wil, levert geen goed resultaat op.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij vinden het jammer dat u onze service niet goed ervaart. Echter doen wij ons best een goede hulp aan u voor te kunnen stellen. U kunt dan ook aanvullende eisen/ wensen opgeven. Wij proberen hier dan ook zoveel mogelijk rekening mee te houden. Bedankt voor uw review.

Door uit Tuk op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Schoonmakers die geen idee hebben waar ze mee bezig zijn, onzorgvuldig omgaan met nieuwe spullen. Wil je een goede schoonmaker, zoek dan een professioneel bedrijf met service en garantie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp niet zorgvuldig is omgegaan met uw spullen! Wij betreuren dit uiteraard. In dit soort situaties is het mogelijk een nieuwe hulp aan te vragen via ons en het contract te stoppen met de hulp. Wij doen zoveel mogelijk ons best om u naar tevredenheid te kunnen helpen.

Door uit Hoensbroek op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb 2 aanbiedingen gehad via jullie. Aanbieding 1 voldeed totaal niet aan mijn verwachting. Er was geen rekening gehouden met onze wensen, maar 2 uur poetsen in de avond??? Aanbieding 2 kon mij van geen referenties voorzien terwijl ze nog andere adressen heeft. Zonder referenties willen wij niemand in huis. Ik had meer van jullie instantie verwacht op dit gebied. De bemiddelingskosten zijn dan ook overvraagd.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wat jammer dat de kandidaten niet voldeden aan uw eisen en wensen. Wij doen zoveel mogelijk ons best om u te voorzien van een hulp die past. Wij leveren niet standaard referenties van een hulp. Dit heeft er ook mee te maken dat wij veel nieuwe hulpen hebben. Wij geven de bemiddelingskosten aan op onze site. Hier wordt ook uitgelegd dat we de kosten in rekening brengen op het moment dat wij de eerste match maken. Op dat moment gaat ook uw garantie in. Mocht u zich bedenken zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u.

Door uit Goes op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik kreeg heel snel 1 naam via deze site en heb haar ook aangenomen. Ze werkt nu een jaar met tevredenheid van beide kanten bij ons.

Door uit Zutphen op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Mijn aanvraag gaf binnen enkele dagen het nummer van een hulp. Na een kennismakingsgesprek werkt zij sindsdien bij mij tot volle tevredenheid van beide kanten.

Door uit Enschede op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De huishuidelijke hulp gaat professioneel te werk.

Door uit Honselersdijk op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben heel blij met mijn hulp . ben dik tevreden . Ze is een lieve zorgzame en heel goed haar errk gedaan . Bn helemaal blij met mijn hulp

Door uit Rotterdam op 01-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Als je maar aangeeft dat je een hulp zoekt, wordt je al meteen gematcht. Ik had nog wat vragen over verzekeringen etc. Ik kreeg continue automatische antwoorden tot aan antwoorden over VOG..ik had daar geen vraag over. Daarna nog 3 herinneringen om te betalen en daarnaast elke maand een factuur van een mevrouw die ik nooit heb ontmoet. Ondanks mijn vele berichten hierover, blijft dit doorgaan. Ik heb juridische hulp ingeschakeld omdat hier iets niet klopt...

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

U heeft uzelf bij ons ingeschreven en een zoekopdracht ingediend. Alvorens van het indienen van de zoekopdracht hebben wij u op de hoogte gebracht van onze voorwaarden en kosten. Hiermee bent u akkoord gegaan. Naar aanleiding van uw zoekopdracht zijn wij opzoek gegaan naar een hulp en u een hulp voorgesteld. Voor deze zoektocht brengen wij eenmalig bemiddelingskosten in rekening. U krijgt hiervoor een jaar garantie terug. In dit jaar kunnen wij zonder extra kosten voor u verder zoeken naar een hulp. Daar u de eenmalige kosten nog niet tijdig had voldaan, ontvangt u een herinnering.

Door uit Zundert op 01-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

.mijn eerste inschrijving heeft niemand op gereageerd ,bij de tweede herziening wel , maar dat wilde ik eigenlijk niet ,ik wilde gewoon 1keer per maand hulp . En wilde mijn persoonlijke reden nog niet meedelen ,maar ben toch tevreden met de hulp.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!