Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Zwolle op 03-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie en afhandelen

Door uit Alphen aan den Rijn op 02-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Jullie hebben goede kwaliteit geleverd, ik ben tevreden over mijn hulp die snel werd bemiddeld.

Door uit Gorinchem op 30-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen 1 dag een goede hulp geregeld. Helemaal toppie

Door uit Julianadorp op 27-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Waarschuwing. Vooral niet met deze club in zee gaan! De voorgestelde dame nam pas na twee weken contact op. Tussendoor had ik via via al een hulp gevonden en netjes afgemeld dat het dus niet meer hoefde. Nu blijk je (zonder maar één hulp te hebben gehad) vast te zitten aan een abonnement!! Oplichters!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij schrikken nogal van uw review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat de hulp na twee weken pas contact heeft opgenomen en volgens u niet is op komen dagen. Als dit soort situaties zich voor doen zoeken wij een nieuwe kandidaat binnen uw garantie. Via onze website gaat u een jaar contract met ons aan dit contract is dan ook niet maandelijks opzegbaar. Echter geven wij dit toch echt duidelijk aan op onze site. De meeste bureaus werken met een dergelijk abonnementsvorm. En berekenen vaak hogere kosten dan wat wij doen. Wij bieden hiernaast een verzekering in het abonnement en bieden hiernaast een scherp uurtarief van 12.50. Wij maken kosten om de dienst beschikbaar te maken en werken met man en macht om huishoudelijke hulp te kunnen leveren. U bepaalt uiteraard zelf of u gebruik gaat maken van de hulp de dienst die wij leveren dient u wel te betalen.

Door uit Arnhem op 26-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ervaring bij selectie niet duidelijk. Opgave van ervaring komt niet overeen met wat kandidaat verteld. Klopt niet. Kandidaten zijn niet gescreend lijkt. Veel gedoe, veel uren werk in. 3e 'match'kwam niet opdagen bij 1e werkdag. Nu echt klaar mee. Ik ga zelf wel weer zoeken. Geen positieve ervaring helaas.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Zaandam op 26-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goede schoon maakster en maakt schoon bij mijn zwager op de 6e verdieping zo ben ik aan Lydia gekomen

Door uit Heemstede op 25-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik kreeg zeer snel een voorstel voor een hulp. Zij kon ook snel aan het werk en zij voldoet vooralsnog geheel aan mijn wensen.

Door uit Maastricht op 21-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste kandidaat werd tijdens het kennismakingsgesprek al gekozen. Daarna is ze nooit meer gekomen ondanks afspraken.

Door uit 's-Gravenhage op 21-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

er werd snel actie ondernomen, zowel telefonisch als per mail

Door uit Born op 18-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De dientverlening is 'goed', maar echt fijn zou zijn: - automatische incassos - betalen via website (ideal) - vooruitbetalen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor de tip. Wij zullen dit intern doorzetten, en misschien wordt het ooit in de toekomst mogelijk

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!