Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Oldenzaal op 17-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Aangezien ik nog maar net bij dit bedrijffben ingeschreven kan ik nog geen oordeel geven over de service.

Door uit Oene op 12-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Hulp is top..zo blij mee

Door uit Apeldoorn op 11-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ben onhandig met online antwoorden er was volgens mij weleen klik met Lisethe en ook afspraken gemaakt over begindatum en werktijden, ze zou met mij het online gebeuren nog doornemen, groot was mijn teleurstelling in haar dat zij en ook van jullie totaal geen bericht of oorzaak van haar wegblijven heb ontvangen.Aanvankelijk was ik wel verrast door de snelle en ook wel vriendelijke aanpak van jullie bureau

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Echter is de feedback knop om ons te beoordelen en niet de hulp. Over alle feedback rondom de hulp kunt u ons mailen. Wij proberen u altijd op een vriendelijke manier te kunnen helpen.

Door uit Enschede op 10-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

er is snel een hulp voor mij gevonden, mijn vorige hulp heeft 9 jaar bij mij gewerkt, aan deze mevrouw zal ik even moeten wennen, geef haar het voordeel van de twijfel

Door uit Utrecht op 10-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

helaas hebben jullie het niet goed op orde. ondanks mijn klacht vorige maand krijg ik wederom een factuur. op een uitzondering na heb ik slechte ervaringen met jullie service gerichtheid.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is over de factuur. De hulp heeft een fout gemaakt door het versturen van een lege factuur. Deze mag u beschouwen als niet verzonden. Jammer dat u onze service heeft beoordeeld naar aanleiding van een factuur die de hulp u heeft gestuurd. Mochten wij nog wat voor u betekenen horen we het graag.

Door uit Bergambacht op 10-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben tevreden met Aly.

Door uit Bloemendaal op 06-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Begon al goed.. eindelijk een hh-hulp waar we lang op hebben gewacht, 20 jaar ... kwam niet opdagen en heeft niet gereageerd op de whatsapp. Schandalig om ons zo te laten zitten. Inmiddels wachten we op de 2e match. Hopelijk leest de organisatie dit en spreekt deze de hulp hier op aan!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Erg vervelend om te lezen. Indien een hulp niet komt opdagen op een afspraak, kunt u dit via uw account doorgeven. Wij zullen een hulp hier altijd op aan spreken. Indien wij meerdere soortgelijke klachten ontvangen over de hulp, komt deze ook op inactief te staan. Wij willen uiteraard alleen betrouwbare hulpen in ons bestand, die ook hun afspraken nakomen.

Door uit Dordrecht op 31-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Nummer 5 was de match, gelukkig werkt de garantie goed geleverd door dit bedrijf. Poetshulp is geweest en maar wens

Door uit Zierikzee op 29-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

2 keer een huishoudelijke hulp aangeboden gekregen die niet aan de eisen voldeed (beschikbaarheid) Binnen 3 dagen een nieuw persoon voorgesteld gekregen en de derde was een super match, ontzettend blij mee.

Door uit Dongen op 29-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Kan nog niet echt een ervaring geven aangezien mijn hulp pas een keer geweest is. Wel kan ik zeggen dat na een vervelende start net een toegewezen hulp die niet op kwam dagen ik snel weer een nieuw aanbod kreeg.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!