Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Veldhoven op 21-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie.

Door uit Apeldoorn op 18-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Uitstekend geregeld. Prima hulp gehad. Ivm Coronavirus wens ik voorlopig geen nieuwe hulp tno.

Door uit Capelle aan den IJssel op 17-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het aanvraagformulier is makkelijk in te vullen. Na het indienen van mijn aanvraag kreeg ik na een paar uur al respons op mijn aanvraag. Ik heb meteen een afspraak met de dame gemaakt. En er was een goede match. Inmiddels is zij aan de slag en ben ik zeer tevreden.

Door uit Hellevoetsluis op 11-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het inschrijven gaat vrij makkelijk. maar ik vind de rest maar van zoek het uit. niemand waar je overleg of vragen aan kan stellen. Zelfs de hulp wist niet hoe een en ander in zijn werk gaat.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor u feedback. Wij proberen u via de website, mail en account zoveel mogelijk uitleg te geven hoe wij te werk gaan. Indien er iets niet duidelijk is voor u of de hulp, dan kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

Door uit Eindhoven op 09-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na de eerste teleurstelling;het niet komen opdagen v/d eerste hulp, niet jullie fout, is de nieuwe hulp vanmorgen geweest. Alles is goed gegaan, ik ben erg tevreden.

Door uit Beltrum op 06-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Had eerlijk gezegd wel verwacht dat er eerder reactie zou komen op de inschrijving.......

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij zijn geheel afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw omgeving. Het kan dan helaas wat langer duren voor wij een kandidaat hebben gevonden. Echter hebben wij u al tweemaal voorgesteld aan een kandidaat en aan de laatste kandidaat staat u al sinds 24 februari gekoppeld. Wij hopen uiteraard dat dit tot een langdurige samenwerking leidt.

Door uit Groningen op 05-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben heel erg tevreden en vooral geholpen door deze dienstverlening

Door uit Waddinxveen op 04-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

prima hulp!

Door uit Krimpen aan den IJssel op 03-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er wordt snel een huishoudelijke hulp gevonden met een jaar garantie en als de hulp niet bevalt of niet meer kan, wordt er gelijk een nieuwe gezocht en gevonden. Topservice.

Door uit 's-Hertogenbosch op 27-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Mijn hulp is vandaag gekomen, ik was niet thuis mijn man wel. İk heb mijn hulp een app gestuurd, heb een aantal dingen genoemd die graag volgende keer anders wil. Zoals stofzuigen en dweilen onder de kasten, bed, schoenen kast, onder de bankstellen en bankstellen met lauw water schoonmaken. Zij heeft mijn app gelezen en ok gezegd. Hoop dat zij volgende keer dat doen. Mocht dat niet zo zijn dan laat ik het jullie weten.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. De feedback die wij vragen is om onze dienstverlening en niet feedback op het functioneren van de hulp.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!