Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Alteveer gem Hoogeveen op 18-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eerste kandidaat kwam niet en daarna moest alles via de site in plaats van email

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig te lezen dat de eerste kandidaat niet kwam. Elke klant van ons schrijft zich in en maakt een account aan. Via het account kunt u zelf vele zaken regelen, zoals het stopzetten van contracten of het aanvragen van een nieuwe hulp.

Door uit Nistelrode op 17-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Niet gekregen wat we zochten

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen. Bedankt hiervoor. Echter geeft u aan dat u niet heeft gekregen wat u zocht. U staat echter nog steeds gekoppeld aan een hulp. U heeft zelfs wijzigingen doorgegeven in de betalingsperiode van de hulp. Wij hebben geen bericht van u ontvangen dat u niet tevreden bent met deze hulp, of dat zij niet bij u start. Wij zien graag uw afwijzing tegemoet via uw account.

Door uit Swolgen op 16-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Als je de site van jullie leest, lijkt het allemaal super. maar als je daarna de AV leest, valt het toch wel tegen. denk aan Schade/tijdelijke vervanging poetshulp. Ik vind het een beetje misleiding. Ik ben wel klant bij jullie geworden, en ben verder wel tevreden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback en fijn dat u verder tevreden bent. Als werkgever loopt u altijd risico wat betreft schade tijdens de werkzaamheden, daarvoor heeft u een verzekering. In ons abonnement bieden wij een verzekering juist voor bij schade.

Door uit Breda op 16-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er is op heel korte termijn een hulp gevonden voor ons. De volgende dag gelijk kennis gemaakt met Chermaina, en we hadden gelijk een klik. Vandaag is ze voor de eerste keer gekomen en we zijn super tevreden en blij met Chermaina.

Door uit Amsterdam op 16-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Deskundigheid ontbreekt. Ben absoluut niet tevreden over de werkwijze van dit bemiddelingsbureau. Vragen wel de bemiddelingskosten te betalen maar klachten behandelen 0. Geen aanrader wat mij betreft.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij vinden het vervelend om te lezen dat de hulp is weg gebleven zonder bericht. De hulp heeft ons dan ook niets aangegeven niet meer beschikbaar te zijn. Wij bieden een garantie met de kosten die u aan ons betaalt. Daarnaast gaat u een jaarabonnement aan en kunt u niet zomaar het abonnement maandelijks opzeggen. Wij hebben u dit dan ook netjes aangegeven. Indien u het niet eens bent met de kosten kunt u een klacht indienen via ons klachtenprotocol. Mocht u zich bedenken gaan wij graag voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Froombosch op 15-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel geregeld en binnen een week hadden ze al iemand voor mij gevonden.

Door uit Veldhoven op 15-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het duurde even, maar uiteindelijk een passende hulp gevonden.

Door uit Hilversum op 15-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een passende hulp geregeld. Makkelijk en prettig

Door uit Almere op 15-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede hulp in de huishouding gekregen.

Door uit Roden op 10-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Waardeloos, dat omschrijft deze service het beste. Ik heb meerdere ongeschikte kandidaten gekregen. En daarnaast nog een aantal zeer onbetrouwbare kandidaten. Ook de vraag gekregen of ze nog moesten verder zoeken, omdat ze niemand in mijn omgeving konden vinden. Maar van de garantie gebruik maken is onmogelijk. Nu ruim een jaar later wordt ik nog steeds gespamd, kreeg zelfs de vraag of ik een review achter wilde laten. Nou hier is de review. Ontzettend slechte partij, begin er niet aan.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Het spijt ons te lezen dat u niet te spreken bent over onze dienst. De diens die wij leveren is het zoeken naar een geschikte kandidaat bij u in de buurt. Die uiteraard voldoet aan uw eisen. Indien de aangeboden hulp niet voldoet aan uw eisen zoeken wij binnen uw garantie een nieuwe kandidaat. Uiteraard streven wij naar een match die goed bij u past. Wij zien ook dat u een tijd wel gebruik heeft kunnen maken van een hul via ons.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!