Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Papendrecht op 27-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle oplossing gevonden

Door uit Oosterhout op 24-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb me voor de tweede maal aangemeld. De eerste maal zijn er drie afspraken gemaakt, die kwamen op het kenningsmakingsgesprek al niet opdagen. Nu was er na twee dagen al iemand gevonden, die ook nog kwam. De hulp heeft nu eenmaal bij mij, tot tevredenheid, gewerkt. Ik vind de formulieren en de informatie niet duidelijk.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te lezen dat het de eerste maal niet is gelukt. Wij zijn echter blij te vernemen dat er nu wel iemand is gevonden welke na tevredenheid werkt.

Door uit Baarn op 23-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles voldoet aan beloftes en verwachtingen.

Door uit Geldrop op 22-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Lieve vrouw werkt heel netjes ben er blij mee !

Door uit Swalmen op 21-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel in contact gebracht met een ervaren hulp in de huishouding. Fijn dat ze al meteen beschikbaar was.

Door uit Eindhoven op 21-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De eerste hulp die ons werd aangeboden was helemaal niet wie ze zei dat ze zou zijn. Een 24 jarig meisje bleek een oudere buitenlandse vrouw die in een spraakbericht liet weten haar ID niet te willen laten zien omdat ze zwart werkt. Hulp nummer 2: 19 jarige Lotte uit Helmond, duidelijk alles besproken in mail en whatsapp en kwam prima over. Afspraak gemaakt en mevrouw komt niet opdagen. In een reactie op een appje stuurt ze dat ze op vakantie is en ze echt niet voor 3 uurtjes in Eindhoven komt poetsen..?!? Ben tot nu toe zeer ontevreden en daar betaal je dan ook nog abbonementskosten voor

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Oosterwolde op 20-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De Hulp was heel aardig maar maar is van 6x maar 3x geweest en daarna is ze om persoonlijke redenen gestopt. Wij zijn nu weer op zoek naar een nieuwe hulp binnen deze organisatie. Wij hopen dat we weer snel iemand kunnen krijgen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp binnen korte tijd is gestopt. Wij zoeken graag een nieuwe hulp voor u. U kunt het contract van de hulp stoppen via uw account. En ons hierna de opdracht geven opnieuw voor u opzoek te gaan.

Door uit Urmond op 18-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op mijn verzoek kwam heel snel een reactie en er is met een heel bekwame huishoudelijke hulp contact gelegd.

Door uit Driebergen-Rijsenburg op 14-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De eerste hulp was top, op alle fronten. Daarna heel matig en Anna discutabel, zij wilde een dubbel tarief omdat ze een vriendin had meegenomen. Wij hebben oa door het grote verloop het abonnement opgezegd. Helaas ontvangen ik nog steeds betaalverzoeken . Dat vind ik niet netjes en vervelend.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw review. Daar waar een hulp bij u aan de slag is geweest dient u de factuur te voldoen. We kunnen ons voorstellen dat u teleurgesteld bent over de hulp. U had dan ook niet akkoord hoeven te gaan met het voorstel van de hulp daar waar wij een vast uurtarief berekenen. Wij zoeken graag een nieuwe kandidaat voor u binnen uw garantie.

Door uit Spijkenisse op 13-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

prima

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!