Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Malden op 03-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie. Wensen zijn serieus genomen.

Door uit Den Haag op 03-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

vlotte en duidelijke communicatie.Snel iemand gevonden.

Door uit Den Haag op 03-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Antony is een topper

Door uit Uden op 02-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het geheel liep gemakkelijk

Door uit Wijk bij Duurstede op 02-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Hulp is net 1x geweest. Iets minder mail zou wel mogen

Door uit Leiden op 01-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb een erg slechte ervaring met dit bedrijf. Zit sinds kort tijdelijk in een rolstoel en zocht hulp voor 2 maanden. Ik kreeg spontaan hulp aangeboden van iemand. Had daardoor de diensten van dit bedrijf niet meer nodig. Nu willen zij mij dwingen een jaarabonnement te nemen, inschrijfgeld te betalen of af te kopen voor 55 euro. Terwijl ze nog geen dienst geleverd hebben. Ben benieuwd naar andere ervaringen. Nellie van Beusekom

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Echter bieden wij alleen een jaarabonnement aan, dit staat ook op onze website vermeld. Ook als u maar een tijdelijke hulp zoekt. U bent hiervan op de hoogte gebracht en bent u mee akkoord gegaan alvorens u uw zoekopdracht hebt ingediend.

Door uit Bilthoven op 01-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

We hebben diverse kandidaten voorgesteld gekregen die we nooit gezien hebben, of niet konden bereiken. Een kandidaat was heel goed, maar werd helaas snel ziek. Een andere hebben we een tijdje een contract mee gehad, maar die kwam steeds de afspraken niet na. Meestal wordt snel een nieuwe voorgesteld, maar soms ook mensen waar je niks mee kan (we hadden een keer iemand die alleen samen met haar vriendin wilde komen omdat ze geen nederlands of engels sprak..)

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat dit op deze wijze heeft uitgepakt voor u, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Als dit voorkomt horen wij dit graag van u zodat wij de hulpen hierop kunnen aanspreken.

Door uit Pijnacker op 30-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tot nu toe zijn wij tevreden. Er is zeer snel gezocht dat ik hulp kreeg.

Door uit Zevenhuizen op 30-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

makkelijk, snel & handig

Door uit Helmond op 25-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb vandaag mijn kennismakingsgesprek gehad met petra beers uit Helmond. Dit was echt een heel fijn gesprek! Zij begrijpt mij en is een heel meelevend en positief persoon.. Ik had meteen een klik met haar 👍 Dus 10 duimen verdiend!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!