Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Haarlem op 02-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Mariah doet het goed, al is het altijd weer afwachten wanneer ze kan. Het proces ervoor van zoeken naar een kandidaat was een verschrikking door al die onbetrouwbare afhakers.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Amstelveen op 02-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed .ik wil weten u stuurd mij een faktuur en u betaald Daniël. ?

Door uit Rheden op 01-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel hulp gevonden.

Door uit Rosmalen op 30-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

pakt goed aan

Door uit Hoofddorp op 28-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zoeken en vinden van een huishoudelijke hulp gaat heel snel en makkelijk. We hadden heel snel een hele goede hulp.

Door uit Assendelft op 28-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel snel met het matchen van huishoudelijke hulp. Fijn dat er richtlijnen zijn want je denkt zelf misschien niet overal aan. Prettig dat het gaat om een hulp in de buurt. Prima dienstverlening!

Door uit Utrecht op 26-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima en snel geregeld.

Door uit Alkmaar op 26-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik zou dit bedrijf niet aanraden! Je betaalt maandelijks een bedrag om een schoonmaakster te vinden. Ze doen niets telefonisch dus je kan je verhaal niet kwijt als je ergens ontevreden over bent. Het ontbreekt aan professionaliteit. Er zijn genoeg andere sites waarbij je eenmalig een bedrag betaald om een werkster te vinden. Hier zit je meteen aan een jaarabonnement vast.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij werken inderdaad met een jaarabonnement, dit wordt ook duidelijk vermeld op de website. Hiervoor krijgt u ook dekking bij schade en/of diefstal, daarnaast kunnen wij tijdens de gehele duur van het abonnement zonder extra kosten opzoek naar een hulp. Elk bedrijf zal zijn eigen werkwijze hebben, echter heeft u er voor gekozen om met ons in zee te gaan wetende dat wij werken met een jaarabonnement.

Door uit Leiden op 22-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

2 mensen aangeboden gekregen waarvan de een niet eens heeft gereageerd en de ander 2 keer niet is komen opdagen op het kennismakingsgesprek.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Capelle aan den IJssel op 21-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

1e die zou komen was een man ipv vrouw stond in mijn profiel. Daarna 3 keer mensen die hun afspraak niet nakomen zonder het af te zeggen. En erg jammer dat ik jullie niet telefonisch kan spreken of uitleggen. Ik die nog 1 poging. Hoop dat deze wel re vertrouwen is. Maar jullie hebben wel snel een nieuwe kandidaat.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig om te zien dat u niet tevreden bent tot op heden, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!