Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Sliedrecht op 20-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede organisatie

Door uit Beilen op 17-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Geen bijzonderheden

Door uit Soest op 17-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en vakkundig

Door uit Tubbergen op 16-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij zijn erg tevreden over de communicatie en de snelle afhandeling. Onze hulp werkt goed, snel en nauwkeurig. Alles is goed geregeld

Door uit Bussum op 15-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Na 2 x is het voor ons nog lastig een duidelijke mening te geven. Ziet er voorlopig goed uit.

Door uit Heiloo op 15-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zeer slecht , heb geen gebruik gemaakt van hulp en toch moet ik abonnementskosten betalen. Vervolgens heb ik hier bezwaar op gemaakt en daarop stuurt het bureau de rekening door naar een incassobureau. Dus ronduit slechte ervaring!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen, onze dienst is het leveren van gegeven van een huishoudelijke hulp. U heeft bij ons een aanvraag ingediend en op het moment dat wij gegevens leveren van een hulp worden er kosten in rekening gebracht ongeacht of de hulp bij u aan het werk gaat. Daar wij op dat moment kosten hebben gemaakt tijdens het zoekproces. Overigens sturen wij facturen pas door naar een incassobureau na het versturen van meerdere herinneringen/aanmaningen, niet op het moment dat u bezwaar indient. Er is in de tussentijd voldoende ruimte geweest om samen tot een oplossing te komen.

Door uit Peize op 13-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

sinds een aantal maanden op zoek naar een schoonmaakster/schoonmaker. 2 maal na meerdere weken wachten is een kandidaat aan ons voorgesteld die niet verschijnt op de afspraak, dan wel niet 'wit' wil werken voor het bureau. in beide gevallen zijn wij dus niet met hen in zee gegaan. in de tussentijd worden wij wel verplicht maandelijks kosten te betalen, terwijl er aan ons geen dienst wordt geleverd. contact hierover met het delen van onze klacht levert niks op. al met al dus erg ontevreden en gefrustreerd over de gang van zaken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de geleverde hulp. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Indien de hulp u niet bevalt raden wij aan de hulp hierop aan te spreken. Mocht er geen verbetering zijn zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u!

Door uit Voorburg op 11-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

nog weinig ervaring

Door uit Apeldoorn op 10-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Heb ik gegeven

Door uit Delfzijl op 09-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed gesprek met Petra Westers over de verrichten werkzaamheden

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!