Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Bussum op 05-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Doei

Door uit Lewedorp op 04-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelheid zoekacties

Door uit Apeldoorn op 01-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er komt een snelle reactie als een hulp vertrekt

Door uit Ulvenhout op 29-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Omdat de hulp nog niet heeft gewerkt, kan ik nog geen goede feedback geven over de punten die ik belangrijk vind t.a.v. het werk en of de hulp deze ook werkelijk uitvoert.

Door uit Zwolle op 29-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

snelle reactie

Door uit Kloetinge op 29-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb zeeeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ik heb tot 2 keer toe contactgegevens doorgestuurd gekregen van onbereikbare mensen. Ik heb heel snel en diverse keren geprobeerd maar kom niet in contact. Zelfs is het nummer niet meer in gebruik. Dit vind ik niet correct en dit bedrijf zou me in contact brengen met potentiële hulp, maar ik ben met niemand in contact gebracht, wie weet zijn het wel neppers gegevens die naar me zijn verzonden. Ik heb de overeenkomst schriftelijk ontbonden, omdat niet is voldaan aan de verplichting(het in contact brengen met potentiële schoonmaker). Op deze ontbinding heb ik geen reactie van het bedrijf zelf gebreken, maar van een incasso bureau. Nog nooit zo'n louche bedrijf en werkwijze gezien. Vooral ver bij uit de buurt blijven dus!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Heeft u doorgegeven over welke hulpen het gaat? Zodoende kunnen wij zorgen dat deze niet worden voorgesteld aan anderen. Wij vinden dit ook geen correcte handelswijze echter moeten wij wel op de hoogte gebracht worden voordat wij kunnen ingrijpen, dit gebeurd helaas te weinig. Wij sturen nooit zomaar ineens een incassobureau, dit gebeurd pas na meerdere herinneringen/aanmaningen voor een openstaande factuur. Als wij geen reactie ontvangen hierop dan word het incassobureau ingeschakeld.

Door uit Molenhoek op 28-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Aanbod huishoudelijke hulpen valt tegen. Bij opzeggen van abonnement wegens beëindigen van contract met huishoudelijke hulp, wordt er nog een maand abonnement extra door de website in rekening gebracht.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

We vinden het jammer dat het aanbod u tegen viel. Helaas zijn wij afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen en de omstandigheden waar we ons in bevinden. We doen dan ook zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Wij bieden een jaarabonnement aan met de garantie voor u opzoek te kunnen blijven. Graag zoeken wij dan ook een nieuwe kandidaat voor u.

Door uit Spijk op 23-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed

Door uit Soest op 23-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Alles goed geregeld.

Door uit Zevenaar op 18-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede keuze

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!