Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Abcoude op 28-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle afhandeling

Door uit Menaam op 27-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Afgezien van de individuele kracht vind ik de service prima. Er wordt adequaat gereageerd en op zoek gegaan naar een vervangende hulp als dat nodig is. Er wordt telkens snel een vervanger gevonden.

Door uit Ermelo op 26-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

we hebben 5 x een cv ontvangen, deze hebben we uitgenodigd maar slechts 1 kandidaat is komen opdagen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Breda op 26-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Mijn ervaring is dat deze dienst niet effectief is en eigenlijk een erbarmelijke ervaring is. Men blijft geld nemen en levert niets. Lucian Pollington

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig dat u dit zo heeft ervaren. Wij hebben u een hulp voorgesteld, echter ondanks verschillende berichten naar uw kant, hebben wij van u niets mogen vernemen. Echter sluit u een jaarabonnement af met maandelijkse kosten, welke uiteraard doorlopen.

Door uit Den Bosch op 22-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Echt slechte service, geen communicatie en geen hulp. Conclusie - ben geld verloren en nooit hulp gehad

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Wij zijn per e-mail op werkdagen beschikbaar voor al uw vragen en ook telefonisch zijn wij bereikbaar. Wij proberen onze communicatie zo optimaal mogelijk te houden. Verder hebben wij u meerdere hulpen voorgesteld echter heeft u aangegeven dat wij niet verder meer hoeven te zoeken.

Door uit Waalwijk op 22-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Mijn hulp levert PRIMA werk en ik ben blij met haar. Maar de administratie en het mail verkeer laat te wensen over. Ik heb een aantal keren moeten mailen om dingen recht te zetten. Kennelijk zijn het geautomatiseerde berichten hetgeen niet meehelpt aan het gevoel een goede/duidelijke begeleiding te krijgen.

Door uit Hensbroek op 21-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

vlot en accuraat

Door uit Beltrum op 21-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Nog weinig ervaring met de schoonmaakster, pas 1 keer geweest. Wij kozen voor deze organisatie want u heeft gecertificeerde schoonmaaksters in dienst. Dit moet nog blijken, want bij de eerste keer hadden we wel enkele opmerkingen over het werk. Hebben dit aan haar verteld. Hopelijk volgende keer beter.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wanneer een hulp voor het eerst komt bij u, is het uiteraard altijd aftasten hoe u wenst dat er wordt schoongemaakt. Niet elke opdrachtgever wenst hetzelfde. Wanneer u dit inderdaad bespreekt met de hulp, dan kan de hulp zich hierop aanpassen.

Door uit Enschede op 19-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Fantastische service, snel, betaalbaar en superschoon.

Door uit Den Bosch op 19-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Philomena is een ijverig en prettig persoon

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!