Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Warmenhuizen op 25-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Jullie hadden supersnel een goede hulp voor mijn ouders gevonden, waarvoor hulde. Maar waarom we nu 9 euro per maand moeten betalen is mij niet duidelijk. Ik zou verwachten dat bijvoorbeeld de facturering via jullie zou gaan, dan zie ik wel de toegevoegde waarde.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Via ons systeem worden de gewerkte uren en facturering inderdaad bijgehouden. Daarnaast heeft u voor het abonnement ook dekking bij schade en/of diefstal.

Door uit Maastricht op 23-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

communicatie minder goed

Door uit Bussum op 21-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle en op maat gesneden dienstverlening.

Door uit Hardinxveld-Giessendam op 20-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste hulp kwam niet opdagen op afgesproken tijd. Heb nu nog steeds geen hulp

Door uit Schijndel op 20-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

ik heb mijn contract meteen opgezegd maar toch eisen jullie geld nu zeg ik het nog een maal op dat contract

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Jammer dat u dit zo heeft ervaren. Echter heeft u op 10 augustus een zoekopdracht ingediend. Naar aanleiding van die opdracht zijn wij voor u opzoek gegaan. Op 12 augustus hebben wij vervolgens een hulp aan u voorgesteld. Pas op 1 september heeft u pas gemeld dat u wenst af te zien van de diensten. U heeft dus zeker niet direct uw contract met ons opgezegd. Wij hadden al kosten gemaakt voor het zoeken naar een hulp. Verder heeft u een jaarabonnement afgesloten welke pas na een jaar opzegbaar is. Kosteloos annuleren is na ruim een halve maand, terwijl er al een hulp is voorgesteld, niet mogelijk.

Door uit Purmerend op 19-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een paar dagen na de aanvraag had ik hulp. Nog te kort om definitief oordeel te vellen maar voor nu heel tevreden.

Door uit Voerendaal op 15-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

JE krijgt snel reactie. Wel waren de eerste twee personen niet beschikbaar (gaven aan niet te willen). Verder jammer dat het contract ingaat als je je aanmeldt en niet zodra de dienstverlening start (er iemand is gevonden).

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Onze factuur heeft betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen.

Door uit Etten-Leur op 12-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

eerste ervaring was beneden alle peil. Moet te veel handelingen doen om weer een nieuwe hulp te krijgen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Indien een hulp niet start of stopt, kunt u dit gemakkelijk doorgeven via uw account. Dit heeft u ook succesvol gedaan. Wij zijn ook weer voor u opzoek naar een nieuwe hulp.

Door uit Pijnacker op 09-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Er moesten wat hobbels genomen worden voordat alles liep zoals het zou moeten

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Fijn dat het proces nu alsnog goed voor u verloopt.

Door uit Koewacht op 08-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Een groot schandaal, firma's als deze horen onder noemer maffia praktijk. Geen enkele vorm van dienst wordt verleend en toch een hoop geld vragen om niets te doen. Vraag je om een verklaring komt er geen. Enkel dat je binnen deze termijn moet betalen. Reclame die aanlokkelijk is tot je je hebt ingeschreven. Direct betalen zonder dat ze iets doen voor je. En dat mag allemaal...

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig dat u dit zo heeft ervaren. Wij hebben tweemaal een hulp voor u gezocht. Op het moment dat wij een hulp aan u voorstellen, gaat het abonnement in en dient u onze kosten te betalen. Op dat moment hebben wij namelijk tijd en kosten gemaakt voor uw zoekopdracht. Dit wordt duidelijk vermeld, op de website en voorwaarden waarmee u akkoord bent gegaan.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!