Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Nieuw Namen op 28-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Een zeer snelle en efficiënte opvolging. Ik had mijn vraag naar huishoudhulp zaterdag gesteld en op maandag was er al poetshulp gevonden. Ondertussen is ze ook al komen poetsen en ben er zeer tevreden over.

Door uit Hilversum op 28-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wat betreft de snelheid waarbij iemand beschikbaar is. Top, kan niet sneller. Helaas kan ik na 1 ervaring niet zeggen 'goede hulp'. Beter screenen op ervaring denk ik zeker als het om jonge mensen gaat.

Door uit Enschede op 27-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik had door een ongeluk snel hulp nodig. Heb maandag gebeld en de vogende dag hebben we kennisgemaakt

Door uit Veghel op 27-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste kandidaat lijkt niet door jullie gecontroleerd te zijn en is haar belofte niet nagekomen. Wij kijken met verwachting uit naar een goede kandidaat!

Door uit Etten-Leur op 24-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Katie snel gevonden en ze is fantastisch. Het betalen via de site is ook heerlijk

Door uit Bennebroek op 23-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij zijn heel tevreden met Nata. En zij zou over 14 dagen weer terug komrn. Nogmals heel blij met haar

Door uit Horn op 21-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De kandidaat die ons toegewezen is is een jongen van 20 jaar oud. Mijn ervaring is dat jongens van fie leeftijd niet heel grondig poetsen. Via de mail haf ik gevraagd voor een referentie van andere adressen waar deze jongen komt maar dat kon mij niet worden gegeven, die moest ik aan de jongen zelf vragen. Als tussenpersoon vind ik dat jullie voor referenties horen te zorgen, maar blijkbaar is dit te veel werk. Op de mail ik daarop stuurde heb ik nog geen reactie gehad dus de klachtenafhandeling vind ik niet netjes.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Zoals op onze website te lezen hebben wij hulpen vanaf de leeftijd 16 jaar en mogen hulpen van elk geslacht zich inschrijven. Indien u wensen of eisen heeft aan de hulp dient u dit te vermelden in uw aanvraag, anders kan hier geen rekening mee worden gehouden. Echter heeft u nog geen contact gehad met deze hulp en heeft u al een vooroordeel klaar staan. U dient zelf contact op te nemen voor een kennismaking en u kunt inderdaad bij de hulp vragen om referenties. Wij zijn er voor de bemiddeling en kunnen en mogen geen referenties verstrekken. De hulp dient zelf bij eerdere opdrachtgevers te vragen of zij hen mag opgeven als referentie en als werknemer verstrekt hij of zij vervolgens zelf de referentie aan u.

Door uit Kerkrade op 21-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Aangemeld bij deze site met de opdracht om een ervaren en betrouwbare hulp voor ons te zoeken, omdat wij overdag aan het werk zijn, en de hulp dus alleen in huis zou zijn. Van alle aangeboden hulpen (9) was er welgeteld 1 met de gevraagde ervaring. De “kandidaten” met 0 uren vielen bij ons meteen af, omdat wij meerdere keren hadden aangegeven dat ervaring én betrouwbaarheid een must was! Nu komt de kers op de taart: de enige aangeboden kandidaat met ervaring is op gesprek geweest, en was best positief om te beginnen. Toen we haar belde om te zeggen dat ze kon beginnen, kwam ze met het voorstel om de werkzaamheden zwart te komen doen, zonder tussenkomst van dit bedrijf. Uiteraard geen gebruik van gemaakt, maar dit geeft aan hoe goed dit bedrijf haar medewerkers screent. Deze klacht neergelegd houden ze vast aan de overeenkomst van één jaar. TIP: ga niet in zee met dit bedrijf, ze hebben geen enkel gevoel bij hun klanten en/of luisteren ook niet naar de vraagstelling. Maar nog erger ze hebben totaal geen idee wie ze in dienst hebben en ze als betrouwbaar neerzetten

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Heerhugowaard op 21-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb tot op heden nog geen geschikte hulp gevonden, kennelijk wordt er aan de persoon die zich bij jullie aanbied als schoonmaker weinig eisen gesteld. Ik ben bereid meer te betalen als dat zou betekenen dat er iemand bij me komt die goed werk levert.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat u dit zo ervaart. Wij gaan opzoek naar een hulp op basis van uw wensen en eisen, zoals deze in uw aanvraag vermeld staat. Wij hebben hulpen van verschillende niveaus, dit kunnen ook net startende hulpen zijn. Wij bieden graag iedereen de kans op werk en om ervaring op te doen. Indien u een hulp met ruime ervaring wenst, dan kunnen wij hier op selecteren indien deze eis ook in uw aanvraag vermeld staat.

Door uit Houten op 21-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik vind deze service misleidend en overdreven duur. Ik heb het gevoel dat ik 30 euro betaal voor een e-mailadres van iemand wiens profiel niet is wat ik nodig heb.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig te lezen dat u niet tevreden bent. Op voorhand zijn onze kosten bekend en dient u mee akkoord te gaan alvorens wij u verder helpen. Wij gaan op basis van uw zoekopdracht opzoek naar een hulp en leveren hiervan de contactgegevens. U dient dan zelf contact op te nemen met de hul voor een kennismaking. Indien u niet verder gaat met de voorgestelde hulp, dan kunnen wij voor u opzoek naar een andere hulp.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!