Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Zwolle op 30-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste hulp was een vervelende teleurstelling maar al snel was er een nieuwe hulp en ze is heel goed.

Door uit Ede op 28-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het ziet er naar uit dat ik nu een goede hulp heb.

Door uit Amsterdam op 26-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er wordt zeer goed werk geleverd. Maak zelf een lijst met de zaken die aangepakt moeten worden. Bespreek dit en laat uw/jouw wensen en deze worden keurig uitgevoerd.

Door uit Den Bosch op 25-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

vriendelijk en duidelijk

Door uit Veghel op 21-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

We zijn snel en correct geholpen.

Door uit Hillegom op 18-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De aanvraag is snel en eenvoudig. Opeens zit je aan een contract van 1 jaar vast. Wel een snel voorstel en contact met de huishoudelijke hulp. Ook was er snel een afspraak gemaakt voor een voorstelgesprek. Helaas is de afspraak 2 uur van te voren d.m.v. een app afgezegd. Daarna was een afspraak maken niet meer mogelijk. Er werd niet meer gereageerd op de gestuurde apps. Er zijn huishoudelijk medewerksters werkzaam vanaf 15 jaar!. Dus wanneer u een aanvraag wil doen zet er een leeftijd bij. Had ik niet gedaan omdat ik niet verwachtte dat dit tot de mogelijkheden behoorde. Ik heb mijn contract afgekocht en ben door deze ene ervaring helemaal klaar met dit bedrijf. Dit is echt snel scoren!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Uzelf inschrijven, een account aanmaken en een aanvraag indienen voor een hulp is inderdaad eenvoudig gedaan. Juist zodat het toegankelijker is voor onze klanten. Echter tonen wij op de website en voor het indienen van de aanvraag onze kosten en dat u een abonnement afsluit. Uiteraard is het spijtig dat de voorgestelde hulp heeft afgezegd. Echter onderdeel van onze dienstverlening is dat wij gewoon weer opzoek kunnen gaan naar een nieuwe hulp. Wij hebben daarnaast hulpen vanaf 16 jaar in ons bestand, dit geven wij ook aan op onze website. Het is inderdaad belangrijk dat al uw wensen en eisen zijn vermeld in de aanvraag, anders kunnen wij hier ook geen rekening mee houden.

Door uit Emmen op 18-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Geen contact gehad met Reina

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Via uw account hebben wij ook melding vandaag ontvangen dat u geen contact heeft gehad met de voorgestelde hulp. Wij zijn dan ook weer voor u opzoek naar een nieuwe hulp en hopen uiteraard snel iemand voor u te vinden.

Door uit Leiderdorp op 16-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Tot heden geen Hulp!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Helaas hebben wij langere tijd niet voor u kunnen zoeken naar een hulp, daar wij u hadden gemaild echter geheel geen reactie van u hebben mogen ontvangen. U had enkele maanden een hulp aan u gekoppeld, welke u niet heeft afgewezen. Wij waren dan ook niet op de hoogte dat de hulp niet bij u was gestart. Wij zijn echter nu weer voor u opzoek en hopen spoedig iemand voor u te vinden.

Door uit 's-Gravenhage op 15-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

I'm very frustrated at the moment because in the past year I been matched with TEN different candidates, and at this moment I again have NONE who are able to work for me. What is the problem?!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Erg spijtig te lezen dat er wel hulpen worden voorgesteld echter dat dit niet leidt tot een langdurige samenwerking. Er staat echter nog wel een contract open met 1 hulp, sinds januari van dit jaar.

Door uit Eindhoven op 14-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ondertussen met 4 personen kennis gemaakt en uiteindelijk is er nooit iemand vaker dan 3x geweest. Ze zijn enorm onbetrouwbaar. Komen gewoon niet opdagen en laten ook niets meer horen. Er gaat veel tijd en energie inzitten en de mensen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl zijn niet bereikbaar. Door de kosten san deze site hebben we uiteindelijk per uur nog erg veel betaald voor niets.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!