Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 22-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb me Tanja nog nooit gezien en wil haar ook niet zien ze had ook mij kunnen berichten ik betaal niet voor niks doen . Vind dit gen voorbeeld

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat u de hulp niet heeft gezien! Kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan voor u opzoek gaan naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Nieuwegein op 18-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik zou hulp krijgen van Ilse, maar tot nu toe is ze nog niet geweest. Eerste keer afbellen voor niet lekker, de tweede keer ging ze met vriend naar Amsterdam en nu heeft ze afgebeld, dat ze heel slecht heeft geslapen. Ik hier niet op vertrouwen,daar ik het in mijn rug heb door een val van de trap. En ik ben ook hartpatiënt. Hebben jullie misschien een andere kracht. Met vriendelijke groeten, Irene van Dalen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Erg vervelend om te lezen dat de hulp steed afzegd. Indien u wenst dat wij opzoek gaan naar een nieuwe hulp, dan dient u eerst de huidige hulp in te lichten dat u met haar wenst te stoppen. U kunt dit vervolgens doorgeven via uw account. Wij kunnen dan voor u opzoek naar een nieuwe hulp welke hopelijk wel de afspraken nakomt.

Door uit Utrecht op 17-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snelle reactie op aanvraag. Nog wel vaag waarom hulp uren moet invullen op jullie website, maar wij rechtstreeks betalen. Was ons allebei niet duidelijk. Wachtwoord vernieuwen lukt niet; steeds nieuw wachtwoord aanvragen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat dit onduidelijk voor u is. Aan de hand van de ingediende uren van de hulp ontstaan de facturen en aan het eind van het jaar een jaaropgave, hierdoor is het makkelijker voor de hulp om aangifte te doen over de inkomsten aan het eind van het jaar. Wij regelen op deze manier de administratie voor u en de hulp. Als u bent ingelogd kunt u een eigen wachtwoord opgeven, mocht dit niet lukken horen wij het graag.

Door uit Steyl op 14-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben goed geholpen. Hoe het verder verloopt heb ik nog geen ervaring mee.

Door uit Nieuwerkerk aan den IJssel op 08-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijke manier van werken, snelle reacties

Door uit Utrecht op 06-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

niet tevreden over het aanbod. Er wordt snel iemand gematcht ,die dan afzegt en dan zit je aan het contract vast.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Weesp op 04-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb contactgegevens ontvangen van een schoonmaakster, maar vond in de tussentijd mijn eigen schoonmaakster. Ik heb de contactgegevens nooit gebruikt maar zat wel direct vast aan zowel de bemiddelingskosten als een jaarabonnement. Dat laatste blijkt niet uit de voorwaarden en de website. In het geheel geen goede service.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig dat u dit zo heeft ervaren. Echter wordt op onze website en alvorens u een zoekopdracht ingediend kan worden, u gewezen op het schoonmaakabonnement en dat u deze afsluit voor een jaar: https://www.ikzoekhuishoudelijkehulp.nl/kosten.

Door uit Leiden op 04-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Makkelijk geregeld!

Door uit Wijchen op 02-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heb nog maar 1 maal hulp gehad

Door uit Tilburg op 01-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zeer tevreden, afspraken worden goed nagekomen,harde werkster.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!