Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Montfort op 10-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er werd snel iemand voor mij gevonden....eigenlijk iemand die ik twee jaar geleden voor niet geschikt bevonden heb. Omdat ik dringend iemand nodig heb heb ik maar toegezegd. Tevens de vriendelijkheid van bepaalde mensen aan de telefoon laat tewensen over.

Door uit Soest op 08-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Aanvraag zeer makkelijk. Binnen 24 uur een respons met een kandidaat. Deze zelf benaderd en tot een afspraak gekomen. De hulp werkt bij mijn bejaarde ouders, is vandaag voor het eerst geweest tot volle tevredenheid.

Door uit Bergen op Zoom op 06-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een goede hulp voorgesteld!

Door uit Wijchen op 04-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel iemand gevonden maar je kunt zelf niet je zoekopdracht aanpassen

Door uit Laren op 03-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

supersnelle match! duidelijke facturering.

Door uit HOUTEN op 03-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Imane is helemaal nooit komen opdagen, zelfs niet voor een kennismaking, ondanks telefonisch contact en coulance van mijn kant.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Via uw account kunt u de match afwijzen. Wij kunnen dan voor u opzoek naar een nieuwe hulp.

Door uit Den Helder op 03-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Beetje sceptisch in het begin, maar alles is zo als het lijkt. Weekend verzoek gedaan vandaag is onze hulp al begonnen naar zeer grote tevredenheid. Ook de kosten zijn volledig duidelijk en helder. Perfecte Service

Door uit Heeze op 02-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik had een aantal wensen doorgegeven. Vervolgens wordt er iemand aan mij gekoppeld die naar mijn idee niet bij mijn wensen paste, maar moest toch de factuur al betalen. Vervolgens wordt er wel iemand anders gekoppeld, maar vanwege de coronamaatregelen nog geen kennis gemaakt aangezien ik nog geen vreemden in mijn huis wil. Dus tot op heden nog geen hulp, maar wel de factuur moeten betalen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. In uw aanvraag staan alleen wensen die betrekking hebben op de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. U heeft geheel geen eisen en/of wensen opgegeven over de hulp zelf. Wij kunnen hier dan ook geen rekening mee houden. U betaald onze aansluitingskosten op het moment dat wij een eerste maal een hulp voorstellen.

Door uit Arnhem op 01-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Het was te gemakkelijk. Ik had een abonnement voordat ik me hier bewust van was. En ik mail hierover en zie een onheuse bejegening tegemoet.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig om te lezen dat u ontevreden bent. Wij doen zoveel mogelijk ons best om iedereen naar tevredenheid te kunnen helpen. Alvorens u de aanvraag indient spreken wij van een abonnement. Bij de gegevenslevering van de eerste kandidaat krijgt u de factuur geleverd. Op dat moment gaat ook uw garantie in. Uw abonnement gaat n over 3 maanden. Mocht u zich bedenken zoeken horen we graag van u.

Door uit Lisse op 01-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een week een hulp, super!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!