Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Amsterdam op 10-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na veel verschillende personen over de vloer te hebben gehad, eindelijk iemand gevonden waar het mee klikt. Duurde wel lang!

Door uit Valkenburg op 09-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goed

Door uit Den Haag op 08-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Af en toe wordt er niet echt voldaan aan de eisen die gesteld zijn

Door uit Venray op 07-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle dienstverlening, duidelijke website

Door uit Fluitenberg op 07-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima kracht; precies zoals gevraagd.

Door uit Delft op 07-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle match gevonden

Door uit Breda op 07-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

vlot afhandeling aanvraag

Door uit Eindhoven op 04-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Tot driemaal toe kreeg ik de naam door van iemand die helemaal niet beschikbaar bleek. Nogal ontmoedigend! Maar de vierde keer was het wel goed: een lieve hulp, die goed werk levert.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Zoetermeer op 04-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

telefonisch niet bereikbaar

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback, echter zijn wij telefonisch wel bereikbaar. Onze beltijden vindt u op onze website.

Door uit Halsteren op 04-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Verkeerde informatie over werkervaring. Wat ook blijkt in de opstart.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. De hulp geeft zelf aan hoeveel ervaring deze heeft. Wij gaan er vanuit dat de hulp juiste informatie aan ons verstrekt. Indien u er achter komt dat dit niet juist is, dan is dit uiteraard erg vervelend. Wij ontvangen dan ook graag deze informatie, zodat wij actie kunnen ondernemen richting deze hulp.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!