Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 06-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super snel geregeld, alles was duidelijk, makkelijke website

Door uit Duivendrecht op 03-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

NIET AAN BEGINNEN! Je wordt gewoon opgelicht bij dit bedrijf! Zomaar abonnement kosten vergoeden bij klanten terwijl dit niet op de website staat.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat dit niet duidelijk was tijdens het indienen van uw aanvraag. Wij hebben namelijk op onze website een tabblad genaamd "Kosten". Hierop is duidelijk te lezen wat de kosten zijn en dat het een abonnement betreft.

Door uit Tilburg op 03-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

In september heb ik mezelf aangemeld. Ik ben op zoek naar een betrouwbaar iemand die 1x in de 2 weken op woensdagochtend kan schoonmaken. Dat lijkt me geen ingewikkelde zoekvraag... Tot nu toe heb ik 4 matches gehad. Bij 1 persoon klopte het telefoonnummer niet. De andere personen waren onbeschoft aan de telefoon of kwamen hun afspraken niet aan. Verder vraag ik me af of hun documenten wel kloppen aangezien er maar 1 persoon was die Nederlands kon. Mijn ervaring is dat het het geld dus niet waard is om iemand te zoeken via deze site.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat wij geen passende hulp hebben kunnen voorstellen, de hulpen zijn zelf verantwoordelijk voor de gegevens die worden opgegeven. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. De hulpen die wij voorstellen zijn allemaal in het bezit van een document waarmee gewerkt mag worden in Nederland, hier word uiteraard op gecontroleerd.

Door uit Etten-Leur op 02-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben aangenaam verrast door de snelle, georganiseerd en service gerichte aanpak.

Door uit Vogelenzang op 02-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en handig

Door uit Drunen op 01-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb aangegeven huishoudelijke hulp te zoeken en binnen een dag was er aal een hulp gevonden. Zij is vanmorgen reeds begonnen.

Door uit Deventer op 30-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Q

Door uit Alkmaar op 30-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel hulp gekregen

Door uit Boven-Leeuwen op 27-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

vrij snel een kandidaat, was geen match. geen enkel contact vanuit ikzoekhuishoudelijkehulp.nl. nu 3 maanden later en nog geen nieuwe kandidaat. dan is 29,95 wel veel geld....

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Helaas duurt het voor uw aanvraag inderdaad wat langer een hulp te vinden. U had erg specifieke eisen aan de hulp en de beschikbaarheid, dit beperkt ons erg veel in het zoeken van een hulp. U heeft echter uw wensen/eisen aangepast. Wij hopen hierdoor alsnog snel iemand voor u te vinden.

Door uit Anna Paulowna op 27-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima hulp gevonden ben er erg tevreden over

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!