Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.4

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw van Alphen

Heer of mevrouw Van den Bergh

Heer of mevrouw Kuilman

Heer of mevrouw Westerweel

Heer of mevrouw Bessems
Laad meer ervaringen

Door uit Wolvega op 16-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Mijn ervaring is top, zeer te spreken over de snelheid waarmee gereageerd wordt. Er was snel een tweede hulp gevonden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Mintjes, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Smilde op 15-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Omschrijving site:

twee dagen ingeschreven en nu al hulp gevonden. Top!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo H. Hoogeveen, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Vlaardingen op 12-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

nvt

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo C. Overdijkink, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Groeten Hans

Door uit Avenhorn op 12-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb de afgelopen 4 maanden eerst een hulp gehad zonder verblijfsvergunning, toen een die op het laatst moment afzegde omdat ons huis te mooi zou zijn, toen iemand die de eerste keer vergat dat ze ook moest stofzuigen en dweilen. Jullie kennen de mensen niet die jullie aanbrengen en dat is een slechte zaak

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Renée, Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal één jaar beschikbaar te zijn voor de aanvraag en aan al jouw eisen te voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar moeten zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat één van deze zaken wel voorkomt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij zien nergens de melding van jou terug over de persoon zonder verblijfsvergunning, hier word op gecontroleerd dus als deze persoon geen verblijfsvergunning heeft dan is er sprake van fraude. In dat geval heeft deze persoon ons namelijk verkeerde gegevens verstrekt. Ik zal nog even contact met je zoeken om te bespreken om wie dit gaat zodat wij maatregelen kunnen treffen tegen deze persoon. Groeten Hans

Door uit Westdorpe op 12-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Omschrijving site:

ik had direct een huishoudhulp, hebben kennis gemaakt en het lukt ook met de hond

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Francine, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Groeten Hans

Door uit Wageningen op 11-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

We hadden een goed en openhartig gesprek. Lijkt dat we elkaar goed begrepen hebben.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Huis Ans de Jong en Henk Laméris, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Groeten Hans

Door uit Elst op 08-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Mevrouw Willemse, Fijn om te lezen dat jij een goede ervaring hebt met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Veghel op 03-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Makkelijk geregled ook al was het vinden van een match moeilijk

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi D. Karnas, Fijn om te lezen dat jij een goede ervaring hebt met onze dienstverlening en om te zien dat het makkelijk te regelen is allemaal. Groetjes Hans

Door uit Soest op 02-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Marie-Christine Punt, Fijn om te lezen dat jij een goede ervaring hebt met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Feanwâlden op 29-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snelle en correcte reacties, snel een eerste contact voorgesteld, wel erg snel ook werd de rekening gepresenteerd, daar had wat mij betreft wel duidelijker uitleg per mail aan vooraf mogen gaan. Mij was bijvoorbeeld ontgaan dat je 'instapt' voor minimaal een jaar en dat je al betaald vóór de daadwerkelijke match. Wel is er veel informatie op de website te vinden. En heb ik vlot een geschikte hulp gevonden die volgende week al bij mij aan de slag gaat.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Paulien, Bedankt voor je leuke review!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp (m/v) in huis

Net als 15.267 andere huishoudens

De voordelen

  • Jij hebt altijd een gemotiveerde hulp
  • Je beslist na 3 maanden of de hulp blijft of gaat
  • De eerste 3 maanden heb je een hulp voor €15 p/u
  • Vanaf dag 1 recht op het fonds bij schade door de hulp

Na 3 maanden een goede hulp gevonden?

  • Wij verlagen het abonnement naar €9,95 p/mnd
  • Jij betaalt jouw schoonmaaktopper €18 p/u
  • Jij hebt altijd een schoon en fris huis

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.