Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.4

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw van Alphen

Heer of mevrouw Van den Bergh

Heer of mevrouw Kuilman

Heer of mevrouw Westerweel

Heer of mevrouw Bessems
Laad meer ervaringen

Door uit Heilig Landstichting op 03-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Snelle reactie en resultaat. Ik kan nog niets zeggen over de kwaliteit, want ik moet nog beginnen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Groningen op 03-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Omschrijving site:

Prima

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Diana, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Bussum op 31-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb onlangs een zeer onaangename ervaring gehad met ikzoekhuishoudelijkehulp.nl, dat schoonmaaksters aanbiedt via een abonnementmodel. Mijn ervaring was verre van positief, en ik wil graag mijn bevindingen delen om andere consumenten te waarschuwen. Het begon allemaal met het bestelproces. ikzoekhuishoudelijkehulp.nl verzuimde volledige openheid te bieden over hun abonnementsstructuur. Tijdens het bestelproces waren de details vaag en onoverzichtelijk, wat me achteraf een onaangename verrassing bezorgde. Bovendien was de bestelknop misleidend gemarkeerd als "Verstuur aanvraag", waardoor het leek alsof ik slechts een aanvraag indiende, zonder duidelijke vermelding van een betalingsverplichting. Wat mijn teleurstelling nog groter maakte, was het feit dat ik niet de enige was die deze problemen ondervond. Na onderzoek ontdekte ik dat andere consumenten soortgelijke ervaringen hadden gedeeld in hun reviews. Het is duidelijk dat ikzoekhuishoudelijkehulp.nl dit probleem niet serieus neemt en er niet in slaagt om de klanttevredenheid te waarborgen. Het meest teleurstellend was de reactie van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl toen ik hen op deze kwesties aansprak. Ze leken de klachten te negeren en draaiden om de feiten heen, wat me het gevoel gaf dat ze meer geïnteresseerd zijn in het verkopen van abonnementen dan in het tevredenstellen van hun klanten. Ik kan ikzoekhuishoudelijkehulp.nl niet aanbevelen op basis van mijn ervaring. Het gebrek aan transparantie, de misleidende bestelknop en de onverschillige klantenservice maken het duidelijk dat dit bedrijf niet de belangen van zijn klanten op de eerste plaats zet. Pas op voordat je een abonnement afsluit bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl en overweeg andere opties die eerlijker en klantgerichter zijn. Ik hoop dat deze review andere consumenten helpt bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Alexander, Wij vinden het erg vervelend dat jij deze ervaring hebt met onze dienstverlening. Ondanks dat wij volledige openheid hebben gegeven over onze abonnementsstructuur kunnen wij helaas niemand verplichten om dit ook daadwerkelijk te lezen voordat er akkoord word gegaan met onze dienstverlening. Tijdens het indienen van de aanvraag is jou expliciet gevraagd of jij akkoord gaat met het abonnement de bijbehorende kosten en de minimale periode van 1 jaar, hier heb jij zelf het vakje akkoord aangevinkt. Het digitaal akkoord waarin dit duidelijk vermeld staat hebben wij jou inmiddels ook per mail toegezonden, helaas heb jij dit bericht genegeerd en zien wij geen reactie terug op deze overduidelijk aan jou getoonde informatie. Wij vinden het erg vervelend dit een probleem blijkt, maar zoals ik al aangaf kunnen wij informatie tonen maar helaas niemand verplichten om dit ook daadwerkelijk te lezen voordat je op "ik ga akkoord" klikt. Wij raden mensen aan om goed te lezen wat ze aanvragen, omdat dit zeer duidelijk en transparant vermeld staat. Groeten Hans

Door uit Heerlen op 30-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Goed

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Van der Bolt, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Hilversum op 29-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

vlot met nieuwe gegadigde maar nog niemand gevonden

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo J. Bouw, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Veghel op 28-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na enkele weken een geschikte kandidaat gevonden

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Wilfred, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Zevenaar op 27-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Omschrijving site:

Tot nu toe positief

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Vera, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Leusden op 27-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Nog geen ervaring met de praktijk

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Conny, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Zwolle op 26-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ouders mensen en samen spelen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Timnit, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Nederhorst den Berg op 23-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Bijna voldoende)

Omschrijving site:

Ik vind er niet zo veel van

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo G. Veenstra, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Groetjes Hans

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp (m/v) in huis

Net als 15.267 andere huishoudens

De voordelen

  • Jij hebt altijd een gemotiveerde hulp
  • Je beslist na 3 maanden of de hulp blijft of gaat
  • De eerste 3 maanden heb je een hulp voor €15 p/u
  • Vanaf dag 1 recht op het fonds bij schade door de hulp

Na 3 maanden een goede hulp gevonden?

  • Wij verlagen het abonnement naar €9,95 p/mnd
  • Jij betaalt jouw schoonmaaktopper €18 p/u
  • Jij hebt altijd een schoon en fris huis

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.