Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.4

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw van Alphen

Heer of mevrouw Van den Bergh

Heer of mevrouw Kuilman

Heer of mevrouw Westerweel

Heer of mevrouw Bessems
Laad meer ervaringen

Door uit Leidschendam op 18-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik hoefte niet lang te wachten voor een hulp

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Monique, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Vlissingen op 16-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Positief

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Patricia, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Lochem op 14-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nog even geduld.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo P.A. van de Poll Meijer, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Eindhoven op 12-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

was wennen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Manita, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Eindhoven op 12-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slecht / matig Kandidaten voldoen bijna nooit aan je eis. Ik had enkel dat ze Nederlands moesten kunnen. En heb nu nog iemand waarmee ik Engels moet spreken. Dus ik vind de service niet voldoen. Jullie zitten er niet voor niets tussen. Kijk dan goed naar eisen en selecteer een passende kandidaat. Ook zijn erg veel slechte kandidaten die niet op komen dagen of iets anders. Hier zouden jullie iets mee moeten. Of klanten dan hun maandelijkse kosten van het abonnement moeten terug geven.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Machielse, Vervelend dat jij deze ervaring hebt met de door ons voorgestelde kandidaten. De hulpen die wij voorstellen geven allemaal bij ons aan dat de benoemde eisen geen probleem zijn, anders kunnen wij ze niet voorstellen namelijk. Het beste is dan om de hulp af te wijzen, wij kunnen dan een nieuwe hulp zoeken die wel aan de eisen voldoet en de hulp aanspreken dat liegen over het voldoen van bepaalde eisen(of het accepteren zonder te lezen) niet de bedoeling is. Als dit voorkomt ontvangen hulpen een waarschuwing, komt dit vaker voor dan 3x kunnen de hulpen geen nieuwe opdrachten meer ontvangen. De werkzaamheden van een hulp vallen overigens niet binnen onze dienstverlening, de hulp krijgt hiervoor namelijk rechtstreeks een uurloon welke je niet hoeft te betalen als je de hulp afwijst. Het terug geven van abonnementskosten is hierdoor niet mogelijk. Groeten Hans

Door uit Den Bosch op 11-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede ervaring

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Miranda, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Amsterdam op 10-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Prettige hulp. Goed schoongemaakt. Flexibel ook.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Mirea, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groeten Hans

Door uit Brummen op 09-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ok

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Hugo, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Castricum op 05-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Ik heb nog steeds geen hulp in de huishouding terwijl jullie denken ik dat wel heb. Weinig aanbod en het aanbod dat ik krijg is gewoon niet goed.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Karin, Vervelend dat jij deze ervaring hebt met onze dienstverlening, wij zijn momenteel weer voor je aan het zoeken omdat jij hebt aangegeven dat de hulp die wij hadden aangeboden is gestopt. Als jij het aan ons doorgeeft als er een hulp stopt denken wij ook niet dat er een hulp bij je werkt als dit niet zo is. Groeten Hans

Door uit Etten-Leur op 05-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Voorgestelde huishoudelijke hulpen komen gewoon niet opdagen ter kennismaking, waardoor ik me af vraag of ze geen fake profielen voordragen zodat ze hun abonnementsgeld kunnen blijven innen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Mandy, vervelend om te lezen dat jij deze ervaring hebt met de voorgestelde kandidaten. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal één jaar beschikbaar te zijn voor de aanvraag en aan al jouw eisen te voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar moeten zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat één van deze zaken wel voorkomt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Indien een hulp vooraf aangeeft iets niet te kunnen dan word deze nooit aan jou voorgesteld, wij kunnen helaas niet tijdig controleren of de hulp de waarheid spreekt. Mochten wij achteraf vernemen dat een hulp zich niet aan de gemaakte afspraken houden zullen wij deze hierop aanspreken en waar nodig maatregelen treffen. Groeten Hans

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp (m/v) in huis

Net als 15.278 andere huishoudens

De voordelen

  • Jij hebt altijd een gemotiveerde hulp
  • Je beslist na 3 maanden of de hulp blijft of gaat
  • De eerste 3 maanden heb je een hulp voor €15 p/u
  • Vanaf dag 1 recht op het fonds bij schade door de hulp

Na 3 maanden een goede hulp gevonden?

  • Wij verlagen het abonnement naar €9,95 p/mnd
  • Jij betaalt jouw schoonmaaktopper €18 p/u
  • Jij hebt altijd een schoon en fris huis

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.