De uitgebreide service van Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Door ons bemiddelingspakket ontvang je de service die je nodig hebt.

Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3250 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Als je gebruik maakt van onze diensten dan profiteer je direct van onze service. Zo betaal je in de eerste plaats een laag bedrag voor jouw huishoudelijke hulp. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gratis een nieuwe hulp aan te vragen als je geen klik blijkt te hebben met de toegewezen hulp.

Behalve deze voordelen bieden wij je nog meer service. Hieronder zie je een overzicht van onze diensten wanneer je je bij ons inschrijft:

 • Fonds bij schade door hulp:
  Bij eventuele schade hoef je je nergens zorgen om te maken: ons schoonmaakabonnement geeft je recht op schadevergoeding.
  • Een legale huishoudelijke hulp:
   De huishoudelijke hulp werkt volledig wit en betaalt dus gewoon belasting. Dat regelt zij helemaal zelf. Weer een zorg minder!

  • Professionele schoonmaak door onze schoonmaaktraining:
   Wij bieden al onze hulpen een gratis schoonmaaktraining. Zo ben je gegarandeerd van een perfect schoon huis!
  • Hulp bij de administratie: 
   Op onze website vind je urenbriefjes en overzichten die lopen via ons systeem. Dit geeft een duidelijk overzicht van de gewerkt uren waardoor je altijd weet waar je aan toe bent!

    Schrijf je direct in voor huishoudelijke hulp!

    Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp (m/v) in huis

    Net als 15.278 andere huishoudens

    De voordelen

    • Jij hebt altijd een gemotiveerde hulp
    • Je beslist na 3 maanden of de hulp blijft of gaat
    • De eerste 3 maanden heb je een hulp voor €15 p/u
    • Vanaf dag 1 recht op het fonds bij schade door de hulp

    Na 3 maanden een goede hulp gevonden?

    • Wij verlagen het abonnement naar €9,95 p/mnd
    • Jij betaalt jouw schoonmaaktopper €18 p/u
    • Jij hebt altijd een schoon en fris huis

    Vaste huishoudelijke hulp

    We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

    Gecertificeerde huishoudelijke hulp

    Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

    Fonds voor schade door de hulp

    Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

    Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

    Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.