De uitgebreide service van Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Door ons bemiddelingspakket ontvangt u de service die u nodig hebt.

Ervaringen 8,1

Gemiddelde score op basis van 3001 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Als u gebruik maakt van onze diensten dan profiteert u direct van onze service. Zo betaalt u in de eerste plaats een laag bedrag voor uw huishoudelijke hulp. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gratis een nieuwe hulp aan te vragen als u geen klik blijkt te hebben met de toegewezen hulp.

Behalve deze voordelen bieden wij u nog meer service. Hieronder ziet u een overzicht van onze diensten wanneer u zich bij ons inschrijft:

 • Betalen naar resultaat
  Wij gaan altijd op zoek naar een hulp die aan de door u opgegeven wensen voldoet. Hiervoor betaalt u eenmalig een bemiddelingsbedrag. U gaat echter pas betalen op het moment dat wij daadwerkelijk de gegevens van een hulp aan u geleverd hebben. Zo weet u zeker dat u nooit betaalt voor service die u niet ontvangt.

 • Gratis tips
  Voor onze leden hebben wij exclusief een gratis e-book met tips die van pas kunnen komen wanneer u een hulp in dienst hebt.

 • Voorbeeldcontracten
  Voordat u een hulp in dienst neemt sluit u onderling een contract af. Om u hierbij te helpen vindt u, na inschrijving op onze site, voorbeeldcontracten. U kunt deze gebruiken als voorbeeld voor het vastleggen van afspraken tussen u en de hulp.

 • Hulp bij uw administratie
  Wanneer u een hulp heeft gevonden via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl kunt u gebruik maken van ons urenbriefjessysteem. Deze briefjes kunt u downloaden op de website. Tevens kunt u bij uw persoonlijke pagina een overzicht van de door uw hulp gewerkte uren vinden. Hierdoor heeft u een duidelijk overzicht van de werkzaamheden van de hulp en weet u precies voor hoeveel uur u deze dient uit te betalen.

 • Garantie
  Als u gebruikt maakt van ons bemiddelingspakket bieden wij u de volgende garanties:

  • Privacy: uw privacy wordt altijd gewaarborgd. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. U krijgt de gegevens van de hulp toegestuurd waardoor u contact op kunt nemen met de huishoudelijke hulp wanneer dit u uitkomt;

  • Tevredenheid: wanneer u niet tevreden bent over de eerste hulp die wij voor u geselecteerd hebben kunt u binnen vier weken gratis een nieuwe hulp aanvragen. Wij zoeken (binnen deze termijn van vier weken) naar een hulp voor u totdat u tevreden bent. Als de hulp binnen een jaar stopt gaan wij gratis voor u op zoek naar een nieuwe hulp.

huishoudelijke hulp

Schrijf u direct in voor huishoudelijke hulp!