Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.5

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw van Alphen

Heer of mevrouw Van den Bergh

Heer of mevrouw Kuilman

Heer of mevrouw Westerweel

Heer of mevrouw Bessems

Heer of mevrouw Hommes
Laad meer ervaringen

Door uit De Heurne op 02-03-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Fabian is in dienst sinds 15 02 2023

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Groeten Hans

Door uit Katwijk op 01-03-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer snelle en goede reactie op de aanvraag

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Vera, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Den Bosch op 01-03-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb twee kandidaten aangeboden gekregen die geheel niet reageren als je contact met ze opneemt, maar ik krijg wel direct factuur voor de verleende diensten. Misschien dat u pas iets in rekening f moet gaan brengen als er daadwerkelijk een dienst is verleend. Ik kan ook een naam doorgeven welke geen reactie geeft. Makkelijk geld verdienen zo!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo RM, Vervelend om te lezen dat u zo'n vervelende ervaring heeft gehad met de voorgestelde kandidaten. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal één jaar beschikbaar te zijn voor de aanvraag en aan al jouw eisen te voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar moeten zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat één van deze zaken wel voorkomt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. De werkzaamheden van een eventuele kandidaat vallen niet onder onze dienstverlening, u betaald de hulp namelijk rechtstreeks een uurloon als deze gewerkt heeft. De kosten aan ons begint u met betalen zodra wij iemand hebben voorgesteld, dit is namelijk het moment dat wij een dienst hebben verleend. Als er nog vragen zijn horen wij het graag. Groeten Hans

Door uit Almere op 20-02-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

No help at all

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Claudia, Wij hebben u wel een hulp voorgesteld, dat u daarna zelf geen contact heeft opgenomen met deze hulp of met ons hierover( pas maanden later). Daar kunnen wij helaas niets aan doen, wij hebben zelfs nog geprobeerd om een oplossing aan te bieden. Ook hierop hebben wij helaas geen reactie meer ontvangen. Als wij verder nog iets voor u kunnen doen dan vernemen wij het graag. Groeten Hans

Door uit Arnhem op 10-02-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

1e dag voorstel, abo betalen en na 4 kandidaten die nooit zijn komen opdagen. Toch voor 1 jaar maandelijks abo betalen. Opzeggen is niet duidelijk en kan pas exact 1 maand tevoren. In ieder geval geen aanrader, en dit is wel erg makkelijk geld verdienen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo A, Wij vinden het erg vervelend dat u onze dienstverlening op deze wijze heeft ervaren. Wij kunnen hierover helaas niets terug vinden in onze correspondentie. Wij hadden het prettiger gevonden als u ons eerder op de hoogte had gesteld van uw ontevredenheid, dan hadden wij kunnen kijken naar een oplossing. Wij hebben uw abonnement per direct afgesloten zodat u de maand opzegtermijn niet meer hoeft te betalen. Verder zullen wij uw feedback meenemen ter verbetering van onze dienstverlening. Als er verder nog iets is dan vernemen wij het graag. Groeten Hans

Door uit Vlaardingen op 18-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

ik zocht een hulp voor maandagmorgen , 2 uurtjes. Ik kreeg alleen maar kandidaten die (gebrekkig)Engels spraken of schreven. De één kwam nooit opdagen , de ander belde laat af; de bus gemist. Weer een ander of ik ook het treinkaartje wilde vergoeden. De trein is 20 minuten van mijn adres vandaan, hoe had zij dan op mijn adres moeten komen? Ik was er na 1 week al klaar mee.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Marianne, Vervelend om te lezen dat u deze ervaringen heeft met de voorgestelde kandidaten, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij hopen dat u door de aangeboden oplossing alsnog naar tevredenheid bent geholpen. Groeten Hans

Door uit Enkhuizen op 16-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Wel rekening geen hulp een naam die niet kon leveren

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo M. Pijpers, Wij betreuren dat u deze ervaring heeft gehad met onze dienstverlening, uw abonnement is inmiddels ook kosteloos geannuleerd. Wij vinden het jammer dat u de geboden oplossing niet vermeld in uw mail, wij hopen dat u vanwege deze oplossing toch enigszins tevreden bent met onze dienstverlening. Groeten Hans

Door uit Huizen op 04-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Zie boven

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Beste Holtring, Dit platform is niet om een specifieke kandidaat te beoordelen, maar om onze dienstverlening te beoordelen. Wij hebben helaas geen invloed op het wel of niet opdagen van een kandidaat. Volgens onze gegevens hebben wij inmiddels een kandidaat gevonden die momenteel aan het werk is bij. Wij zouden dit ook graag teruglezen in uw review. Groeten Hans

Door uit Almelo op 29-12-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

1e kwam niet opdagen, 2e meldde zich wel af webwerkers gezondheid. Wel al 2x moeten betalen terwijl ik nog steeds geen hulp heb.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Jeanette, Wij zien in ons systeem inderdaad dat u wel degelijk meerdere kandidaten aan u zijn voorgesteld, hiermee hebben wij ons aan de voorwaarden gehouden. Wij zijn helaas niet verantwoordelijk voor het nakomen van de gemaakte afspraken met een hulp. Indien de hulp de gemaakte afspraken niet nakomt kan dit ernstige consequenties hebben voor het ontvangen van nieuwe opdrachten voor deze kandidaat, wij horen dit dan graag van u. Groeten Hans

Door uit Heerlen op 28-12-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zeer goed

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo J.G.H.M. Sijstermans-Cox, Fijn om te lezen dat u onze dienstverlening zo positief heeft ervaren. Groetjes Hans

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!