Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.6

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw van Alphen

Heer of mevrouw Van den Bergh

Heer of mevrouw Kuilman

Heer of mevrouw Westerweel

Heer of mevrouw Bessems

Heer of mevrouw Hommes
Laad meer ervaringen

Door uit Spaarndam op 04-06-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Hele fijne ervaring met onze hulp Sara

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Yvonne, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Breda op 04-06-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Goeed

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi E. Brand, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Lochem op 31-05-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vlot gedaan, precies de juiste vrouw, eentje die niet dom is, weet wat ze doet en het anders vraagt en bovendien op loopafstand woont.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Marianne, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Halfweg op 24-05-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prettige en serieuze hulp. Doet zijn uiterste best.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Rwhm, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Feanwâlden op 29-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snelle en correcte reacties, snel een eerste contact voorgesteld, wel erg snel ook werd de rekening gepresenteerd, daar had wat mij betreft wel duidelijker uitleg per mail aan vooraf mogen gaan. Mij was bijvoorbeeld ontgaan dat je 'instapt' voor minimaal een jaar en dat je al betaald vóór de daadwerkelijke match. Wel is er veel informatie op de website te vinden. En heb ik vlot een geschikte hulp gevonden die volgende week al bij mij aan de slag gaat.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Paulien, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Waalwijk op 28-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijke communicatie, goede communicatie, er wordt voor vervanging gezorgd, je hoeft weinig zelf te doen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi C. Bruines, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Veenendaal op 25-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb hulp aangevraagd,kreeg snel een bevestiging van deze aanvraag en binnen paar dagen idd een hulp.Dus super dat het snel is opgepakt en afgehandeld.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Marjo, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Almere op 23-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel makkelijk, binnen een dag hadden we een hulp.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Mandy, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Weert op 17-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Omschrijving site:

positief

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Frank, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Maastricht op 16-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ik ben zeer tevreden

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Toos, Bedankt voor je leuke review!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!