Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.6

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw van Alphen

Heer of mevrouw Van den Bergh

Heer of mevrouw Kuilman

Heer of mevrouw Westerweel

Heer of mevrouw Bessems

Heer of mevrouw Hommes
Laad meer ervaringen

Door uit Utrecht op 14-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Al gauw was er een hulp gevonden. Nog voor het gesprek plaatsvond moest ze stoppen met werken. En weer heel snel was een andere hulp gevonden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Wil, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Amsterdam op 12-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik had gauw hulp

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi C.L.J, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Hoorn op 11-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en netjes verzorgd.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Gerrit, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Emmen op 11-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel erg prettig.Zij is open en eerlijk

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Hendrik Pieter, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Maastricht op 08-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ok

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Van Well, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Wageningen op 07-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Positief

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Janneke, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Veldhoven op 31-03-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Verschillende personen contact mee gehad, uiteindelijk iemand kunnen vinden. Alleen jammer dat je nog 12,50 p/m moet betalen voor de service buiten de eenmalige 30,- om.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Daisy, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Nuenen op 23-03-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Mijn nieuwe hulp is nog niet begonnen, maar de ervaring tot nu toe is erg positief. Alles duidelijk en goed geregeld. Nu nog kijken of de uitvoering goed gaat.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Astrid, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Oud Gastel op 06-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Joanna is niet op komen dagen en ik kan vervolgens geen contact met jullie krijgen om een nieuwe hulp te zoeken

Door uit Weert op 30-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Niet goed

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!